چهارشنبه، ۱۷ آذر ۱۳۹۵, ۲۱:۴۳

پرداخت احکام خدمات کشوری
به اطلاع میرساند که احکام صادره خدمات کشوری با توجه به زحمات شبانه روزی وبی شائبه کارکنان مدیریت مالی طی مدت 24 ساعت اجراء ...
ابلاغ مصوبات شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی در خصوص قانون مدیریت خدمات کشوری
معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور در بخشنامه ای مصوبات شورای توسعه مدیریت و سرمایه انسانی را به کلیه دستگاه های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری ابلاغ کرد.
بخشنامه نحوه محاسبه دستمزد سال 87
عید ولایت شیعیان و عاشقان علی
تبریک عید سعید غدیر خم
برگزاری کلاس نظام نوین مالی

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای ادامه طرح پیاده سازی نظام نوین مالی( مبنای تعهدی حسابداری بجای مبنای نقدی تعدیل شده )و آموزش واحدهای تابعه خود در این زمینه در تاریخ ۲۸/۴/۸۹ اقدام به برگزاری یک کلاس آموزشی در محل سالن آمفی تئاتر کتابخانه دانشگاه نمود .در این کلاس آموزشی از مسولین حسابداری مراکز شهرستانها به همراه یک نفر کارشناس در قسمت مالی و همچنین روسای حسابداری بیمارستانهایشهرستانها دعوت به عمل آمد .این در حالی بود که بیشتر واحدها در کلاس حضور داشتند و فقط تعداد کمی این کلاس را جدی نگرفته بودند و حضور نداشتند .کلاس باتلاوت آیاتی چند از کلام اله مجید و سرود ملی کشورمان آغاز شد سپس آقای شهریار صیدی ریس محترم اداره دفتر داری و تنظیم حسابهای ستاد دانشگاه درخصوص کلیات کار و چگونگی پیاده سازی حسابداری تعهدی و الزامات اجرایی آن سخنانی ایراد نمودند در قسمت بعدی برنامه  آقای بابک عزیزی کارشناس حسابداری تعهدی ستاد دانشگاه توضیحاتی در خصوص جنبه های با اهمیت حسابداری تعهدی از دیدگاه چارچوب حسابدرای ٬مبانی حسابداری ٬اصول ٬مفروضات ٬الزامات قانونی و جنبه بین المللی آن مبنی بر پیاده سازی مبنای تعهدی به جای مبنای نقدی تعدیل شده  اشاره و تبیین نمودندکه پیاده سازی نظام نوین مالی از دیگاه علمی چه مزایایی در بر خواهد داشت وپس از پایان این قسمت از برنامه ٬پذیرایی مختصری نیز از میهمانا ن به عمل آمد .در قسمت بعدی برنامه آقای ساسان جمشیدی کارشناس حسابدرای تعهدی ستاد دانشگاه به توضیحاتی در خصوص شکل برنامه طراحی شده برای نظام نوین مالی و آیتمهای مختلف آن و چگونگی کار با آن پرداختند.سپس آقای علی اصغر کیانی مدیریت محترم امور مالی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص برنامه و شرایط بوجود آمده برای پیاده سازی و الزامات اجرای آن سخن گفتند و اینکه اجرای نظام نوین مالی بدون قید و شرط برعهده تمامی واحدهای زیر مجموعه وزارت بهداشت قرار گرفته وتوضیحاتی در خصوص شرایط بوجود آمده سخنان خود را به پایان رساندنددر پایان آقای محسن نصرتی کارشناس حسابداری تعهدی ستاد دانشگاه به سوالات حاضرین در خصوص برنامه پاسخ دادندو کلاس آموزشی به پایان رسید.

klasaaklasklas