بازدید از چهار غار کوه بیستون در یک روزتوسط گروه سنگ نوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

برنامه کوهنوردی بعدی صعود به ارتفاعات استان همدان(ترجیحاً قله یخچال) در روز پنج شنبه تاریخ 1397/09/08 اعلام می گردد.
زمان حرکت بلافاصله پس از اقامه نمازمغرب و عشاء روز چهارشنبه تاریخ1397.09.07 از ساختمان ستاد دانشگاه می باشد و برابر هماهنگی بعمل آمده از سوی حاجی عسگری ، شام و شب مانی در مهمانسرای دانشگاه علوم پزشکی همدان سپری می گردد که انشاءالله صبح روز بعد کوهپیمایی در دامنه های برفی قله یخچال را دربرنامه داریم.
اقلام مورد نیاز:کوله پشتی با رویه مربوطه- کلاه ،عینک ضد اشعه ،دستکش ، پوتین ،گتر ، خوراکی و نوشیدنی هشت ساعت کوه پیمایی ،عصا مجهز به گل برفی ،زیرانداز، لباس گرم تلفن همراه ، پاوربانک و بادگیراز جمله ضروریات این صعود می باشد.

با سلام

احتراماً برابر برنامه اعلام شده داوطلبین برنامه سنگ نوردی  به اسامی آقایان پردلی ،منتظریانی ،داهیم ،کلانتری،دبیری ،دوست مرادی وحسین پردلی در اول وقت روزپنجشنبه تاریخ 1397/09/01 بوسیله خودرو موسو دانشگاه به رانندگی آقای منصوری به بیستون حرکت کردند در هوایی ابرناکی پس از کوه پیمایی مختصری بوسیله تحهیزات سنگ نوردی توانستند از چهار غار مجاور یکدیکر بازدید نمایندلازم به یادآوری است یکی از آن غارها بنام انار که اخیراً توسط همین گروه ترمیم و ایمن شده بود.

برنامه به حمد خدا بدون مشکلی همان روز ساعت 14:30 در ساختمان شماره یک دانشگاه ختم گردید.