خلق تجربه کوه پیمایی زمستانی در پاییز با صعود به قله سفید پوش شاودالان توسط کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

برنامه بعدی در صورت مساعد بودن وضعیت جوی هوا سنگ نوردی می باشد.
بدیهی است اطلاعات مرتبط با برگزاری تمرین فوق از طریق گروه ارتباطی اعلام می گردد.

قله شاودالان یا شودالان از قلل هرمی شکل کوهستان پراو به ارتفاع ۳۲۰۰ متر می‌باشد که در ضلع شرقی قله پراو دارد.در دامنه این کوه چشمه‌های آب زیادی است مانند چشمه گردل، پونه، کانی کره، چشمه سیروله، کانی خور خور، هفت چشمه و… که بعضی از آنها فصلی هستند چندین راه برای رسیدن به این قله وجود دارد: دره تاف، دره ریواس، دره سیروله، دره دوزه ری، راه سراب برناج وهفت چشمه و… در گردنه شنل در دامنه این کوه جان‌پناهی بنام جان‌پناه شنل قرار دارد. مختصات جغرافیایی این قله ۳۴°25'12"N ۴۷°17'16"E می‌باشد غار جوجار ازجمله عمیق‌ترین غار ایران و آسیاست در ضلع شمالی قلهٔ شاودالان قرار گرفته‌است.

گزارش برنامه:

با احترام،بدینوسیله به اطلاع می رساند برابر هماهنگی و ثبت نامی که در گروه ارتباطی جهت صعود به قله شاودالان اتفاق افتاد آقایان پردلی،عسکری ،بهرامیان ،لرستانی ، دبیری ،کاکایی ، امجدیان،امیری ، خزایی ، حسین پردلی و خانم ها دکتر محمدنژاد و دبیری بصورت داوطلبانه در قالب گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اول وقت روز جمعه تاریخ 23/09/1397 بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای منصوری ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه را به سمت محیط بانی چالابه ترک نمودند از همان مکان کوهپیمایی حوالی ساعت 06:45 شروع گردید پس از عبور از تنگه چروبر وسوار بر دامنه خاتون بان مسیر پایکوب تنگه تاف را دنبال نمودیم و به چشمه خورخور رسیدیم .حوالی این چشمه پوشش برف به ارتفاع 20 تا 40 سانت مشهود بود پس از آبگیری و استراحتی کوتاه مسیر را به سمت شمال از راه دره ادامه دادیم و هدف گرفتن ارتفاع بود هرچه جلوتر به عبارتی بالاتر میرفتیم به ارتفاع برف افزوده می گردید و برای برف کوبی نیاز به انرژی بیشتر داشتیم به همین دلیل مسیر را از سمت دره به سوی خط الرأس انحراف دادیم و زمانی که حوالی بین جان پناه شنل و قله شاودالان رسیدیم ادامه مسیر را به طرف شانه شرقی قله دنبال نمودیم از آنجایی که وضعیت آب هوایی با عنایت به نسبت  این حجم برف عظیم  پوشیده در ارتفاعات قابل تحمل بود فکر برگشت به ذهن هیچ یک از کوهنوردان خطور نیافت و اینکه در آن منطقه گوشیهای ارتباطی فاقد آنتن بودند برای صعود نهایی به قله که مملو از برف بود، ناچار با صبر و حوصله به نوبت برف کوبی صورت می گرفت و با این تلاشها توانستیم  راه ایمنی  در آن زمان ایجاد نماییم لازم به ذکر است نسبت وزش باد سرد طاقت فرسا با صعود در این منطقه رابطه مستقیمی داشت. علی ایحال با روحیه عالی و به همت همنوردان گرامی بالاخره فتح قله 3200 متری برف پوش شاودالان توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صورت گرفت و همانند دیگر صعود های پرافتخار ،این گروه توانست چنین فتح به یاد ماندنی را در دفتر خاطرات خود ثبت نماید.

مسافت رفت و برگشت این برنامه حدود 16 کیلومتر دردوازده ساعت بطول انجامید.به حمد خداوند یکتا برنامه بدون مشکلی در ساعت 19:30 در ساختمان دانشگاه ختم گردید.

به امید سفرهای مشابه با کوهنوردان علاقه مند.