فتح دوقله سرسخت به نامهای کمر کبود و زنهان توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

فتح دوقله سرسخت به نامهای  کمر کبود  و  زنهان  توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
برنامه بعدی سنگ نوردی می باشد که جزییات آن از طریق ارتباط گروهی کوهنوردان دانشگاه منتشر می گردد.

کوه زنهان

با ارتفاع 2855 از قلل کوهستان پراو به شمار می آید که از لحاظ موقعیت در 21 کیلومتری شرق شهر کرمانشاه در ضلع شمالی کوه بیستون واقع گردیده است همچنین این رشته کوه در محاصره دره های سیراوله از شمال ، ایل دره از جنوب و دره بله کین در غرب  قرار گرفته است

و اینکه بصورت یک خط الراس با نمایی صخره ای و بکر در امتداد و انتهای شرقی کوه های کمرکبود و  سه کل  می باشد.

گزارش برنامه :

با احترام برابر هماهنگی بعمل آمده داوطلبین صعود شبانه در هوای گرم قله زنهان آقایان سیامک پردلی ،نادر منتطریانی ،خلیل عسکری ،بابک بهرامیان ،مجید  لرستانی ،رحیم آرین و حسین پردلی بودند که در ساعت 23.30 در ساختمان ستاد دانشگاه گرد هم آمدیم و رأس زمان 03 :00 بوسیله مینی بوس دانشگاه از ساختمان دانشگاه به رانندگی اقای خلیل منصوری به سمت پلیس راه کرمانشاه – بیستون حرکت نمودند و از آنجا ، جاده خاکی روبروی پلیس راه دنبال کردند انتهای جاده خاکی بعبارتی حوالی دامنه کوه پیاده شدند و به یاد خداوند متعال در اولین شب ماه ذی القعده از راه میشه ری کوهنوردی را شروع کردند.مسیر انتخابی این صعود عبور از  دره بله کین بود .

با این تفاسیر پس از عبور از موانع صخره ای زیر نور ستاره ها، نماز صبح در قله کمر کبود(کمر کَو)قرائت گردید و به دنبال آن قله 2855 متری زنهان فتح گردید.

پس از شکر خداوند منان و تصویر برداری مسیر بازگشت به سمت جنوب ادامه یافت و از دشت بیستون به طرف میشه ری ودر نهایت در ساعت 12:30 بدون مشکل خاصی برنامه در ساختمان دانشگاه خاتمه یاقت.

والسلام