ترمیم و ایمن سازی مسیرهای سنگنوردی کاوه ، یال سخت و مر شکار دیواره بیستون توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

با احترام برابر تقویم کوهنوردی دانشگاه برنامه خارج از استانی آبان ماه سال جاری با هدف صعود به مرتفع ترین بام استان کهگیلویه و بویراحمد (قاش مستان) می باشد .
برابر هماهنگی های انجام شده به اطلاع می رساند ساعت هفت صبح روز سه شنبه تاریخ 1398/08/14 داوطلبین حاضر درساختمان شماره یک ستاد بوسیله مینی بوس دانشگاه به شماره پلاک 19-513الف12 به سمت اصفهان عزیمت می نمایند.

بنام خدا

ترمیم و ایمن سازی مسیرهای سنگنوردی کاوه ، یال سخت و مر شکار دیواره بیستون

گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در روز جمعه مورخ 1398.8.10 با هدف احیاء و ترمیم و ایمن سازی مسیرهای قدیمی صخره نوردی کوه بیستون با کمترین آسیب به محیط زیست و بمنظور حفاظت از جان سنگنوردان عزیز ، بوسیله تجهیزات سنگ نوردی اعم از دریل ،پیچ و صفحه ،بولت - حلقه وچندین کارگاه زنجیر سه مسیر سنگنوردی کاوه ، یال سخت و مرشکار را ترمیم ریبولت نمودند.لازم به یاد آوری است که ماه قبل ترمیم و ایمن سازی مسیر میانی بیستون از سوی کوهنوردان دانشگاه با موفقیت صورت گرفت .

همطنابان این برنامه :

سیامک پردلی - نادر منتظریانی -مسعود بنیادی - محمد داهیم - بیژن الفتی - صمصام دبیری و محمدرضا کاکائی .