برنامه بعدی با عنایت به ذعایت موازین پروتکل بهداشتی متعاقباً از طریق ارتباط تلگرامی اعلام می گردد.

بنام خدا

رویداد هفته اخیر

1) طی حکمی ازطرف شهبازی رئیس هیات استان جناب خلیل عسگری  به عنوان رئیس هیات کوهنوردی  شهرستان کرمانشاه منصوب شدند.

عسگری که از رزمندگان و جانبازان دوران دفاع مقدس می باشد پیشتر به عنوان مسئول ستاد حفاظت آزمون کنکور سراسری استان ، نماینده حقوقی دانشگاه در مراجع قضایی و شبه قضایی ، نماینده تام الاختیار دانشگاه در شورای اسلامی کار استان ، مسئول هماهنگی امور ایثارگران شبکه های استان ، عضو کمیته اخلاق در پژوهش دانشگاه ، عضو کمیته اجرایی آئین نامه ماده 88 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت در دانشگاه ، عضو کمیته امور رفاهی کارکنان ، عضو کمیته واگذاری دارو خانه های دولتی ، مسئول امور قراردادهای دانشگاه وعضو کمیته خریدهای دانشگاه فعالیت نموده است.

تحصیلات عسگری مدیریت دولتی و حقوق قضائی (کارشناس ارشد جزا و جرم شناسی)می باشد علاوه بر تدریس در دانشگاه تصدی مدیریت  امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی استان از ۷ سال پیش تاکنون  و درحال حاضر با عناوین ؛عضو کمیته ناظر بر مناقصات و مزایدات دانشگاه ، عضو هیأت نظارت بر نشریات دانشگاه ، عضو شورای ایثارگران دانشگاه ، عضوهیات فوتبال دانشگاه و رئیس کمیته انظباطی آن ،عضو شورای کارآفرینی ،عضو شورای عالی بسیج جامعه پزشکی و حقوق دانان استان ، عضو کارگروه اجتماعی ، سیاسی سپاه نبی اکرم (ص) استان و رئیس هیأت مدیره تعاونی اعتبار کارکنان دانشگاه مشغول فعالیت می باشد.

عضو فعال گروه کوهنوردی دانشگاه و طی دوره های آموزش تا سطح پیشرفته برف و یخ ، طی دوره فرماندهی دسته رزمی و آموزش غواصی نیمه عمیق و عملیات راپل و...از جمله سوابق وی بوده و صعود به بیش از ۳۰ قله مرتفع کشور را در کارنامه خود دارد.

2) بام جدید استان همدان با 27 متر ارتفاع بیشتر در فاصله حدود 1/5 کیلومتری قله یخچال توسط جناب نادر منتظریانی عضو فعال گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هویدا و ثبت گردید.

با احترام بدنبال هیاهویی که جناب نادر منتظریانی در ماه جاری با استدلال حقایقی ازتغییر مکان و ارتفاع حدود 27 متری بام اصلی استان همدان در رسانه ها و مکاتبات ارائه نموده بود و کوهنوردان حقیقی از این عمل ظریف ومنطقی به وجد آمده بودند، موجب گردید که گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این راستا بعنوان تأیید نهایی و پشتیبانی از این عضو دلسوز و فریخته با تهیه بنراز مختصات جغرافیایی مکان و ارتفاع درصبح روز جمعه تاریخ 1399/04/27 برقله جدید حاضر شوند و با افتخار این مهم را به نمایش بگذارند.

گزارش برنامه یخچال