پیمایش 14 کیلومتری از داربید تا ورمنجه توسط کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

برنامه بعدی با هماهنگی و منطبق بر تقویم کوهنوردی دانشگاه در گروه ارتباطی تلگرام اطلاع رسانی می گردد.

گزارش برنامه داربید:

با سلام برابر هماهنگی بعمل آمده آقایان سیامک  پُردلی ،نادر منتظریانی ،مجید لرستانی ،صمصام دبیری ،حسین داعی ، مهدی جباری ،تیمور امانی و قربانعلی  صیدی داوطلبین برنامه بودند که در اول وقت روز جمعه تاریخ 1399/08/16 بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای فرهاد صیدی از ساختمان شماره یک دانشگاه به سمت روستای خلق حرکت کردند  و در ادامه ، مسیر جاده خاکی تا اواسط تنگه آب را دنبال نمودند . کوهپیمایی از تنگه یادشده حوالی ساعت 06:45 دقیقه شروع شد پس از عبور از شیب داربید به منطقه ای وسیعی رسیدند (فلات) که جاده مال رو عریضی کوهنوردان را به سمت خود کشاند از آنجایی که وضعیت آب هوایی مطلوب بود و از نظر زمانی و مسیر یابی مشکلی نداشتند جاده مال رو را دنبال نمودند پس از دور زدن جبهه ی شمالی  قله بلوچ به تنگه ای بکر و زیبا که به سمت غرب گرایش داشت ،رسیدند . از آنجا راه پایکوب دره را ادامه دادند که به  تنگه ورمنجه (پادگان سپاه پاسداران) منتهی گردید. در آن مکان با پذیرایی گرم چند نفر از مسئولین محترم آن پادگان مواجه شدند.پس از مشخص شدن هویت کوهنوردان دانشگاه با توجه به بعد مسافت و طولانی بودن جاده ،کوهنوردان را بوسیله خودرو تا درب پادگان هدایت نمودند بدینوسیله از برادران زحمتکش نهایت تشکر را داریم و آرزوی توفیق روز افزون را از خداوند منان برای آنها آرزومندیم.

از آنجایی که با راننده مینی بوس هماهنگی لازم صورت گرفته بود در منطقه ورمنجه بوسیله مینی بوس به سمت دانشگاه حرکت نمودند. الحمدالله برنامه بدون مشکلی حوالی ساعت 15:00 در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت. والسلام.