پیمایش 16 کیلومتری و صعود مسیر شمالی قله میلکان-کوه پرآو

برنامه بعدی از طریق گروه مشترک ارتباط مجازی کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اطلاع رسانی می گردد.

گزارش برنامه قله میلکان از سوی کوهنوردان دانشگاه

سلام علیکم

در روز جمعه تاریخ 1399/09/14 طی برنامه ریزی صورت گرفته هشت نفر از اعضا گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به اسامی آقایان سیامک پُردلی ،خلیل عسگری ،بابک بهرامیان ،دکترنوذر محمدی ،صمصام دبیری ،حسین داعی ،مهدی  جباری و علی عطری داوطلب صعود مسیرجبهه ی  شمالی به جنوبی یکی از قلل ناحیه ای کوه پرآو شدند تیم یاد شده صبح اول وقت بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای کاظمی از ساختمان دانشگاه به سمت روستای نجوبران حرکت نمودند در انتهای روستای یادشده کوهنوردی در هوای ابری شروع گردید.مسیر حرکت از سمت راست دره سیروله به سمت شرق صورت گرفت بطوریکه در مسیر حرکت دامنه قله های زنهان و کمرکوه  در سمت چپ مشاهده می گردید حوالی ساعت 09:40 حدود  6 کیلومتراز مسیر سپری شده بود در این زمان و مکان مسیر به سمت جنوب به عبارتی مسیر شمالی قله میلکان را دنبال نمودند ابتدا شیب دامنه ملایم بود رفته رفته با گرفتن ارتفاع ، کوه سفید پوش می گردید و برف کوبی حرکت را دشوار می نمود جالب تر اینکه هر جلوتر می رفتند شیب تند تر و برف بیشتر و تله های برفی در لابلای سنگ های بزرگ شبیه کله قندی بیشتر می شد.لازم به ذکر است بدلیل نزدیک شدن به ظهر گرمای حاصله منجربه لغزنده شدن سطح سنگ های صاف شیب دارمی گردید بطوریکه با اندک فشاری ریزش برف های تخته ای شکل از سنگ ها ایجاد می شد. در برخی از نقاط ارتفاع برف به 90 سانتی متر می رسید. در مسیر های صعب العبور از طناب استفاده می گردید. علی ایحال به حمد خداوند یکتا گروه کوهنوردی دانشگاه توانست حوالی ساعت 15:30 همانروز قله سرسخت میلکان با ارتفاع 3026 متری راصعود نماید و به دنبال آن مسیر را به سمت میشه ری ادامه دادند.

واینکه برنامه بدون مشکلی ساعت 19:30 دقیقه در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.والسلام