کوهنوردی مسیر سراب برناج به سمت جنوب(شمالی کوه برناج)و درنهایت سراب نجوبران در دستور کار کوهنوردان داوطلب دانشگاه قرار گرفت.

سلام علیکم

با احترام همانطور که مستحضرید با عنایت به اطلاعیه صادره در گروه ارتباطی جمعی از کوهنوردان داوطلب دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به اسامی آقایان سیامک پُردلی ،نادر منتظریانی ،خلیل عسگری ،بابک بهرامیان ، مهدی جباری ، حسین داعی ، صمصام دبیری ، قربانعلی  صیدی، محمدرضا کاکایی ،علیرضا حیدری ،محمدعلی خزاعی ،علی کلانتری وخانم ها  دکترمرضیه جوکار ،ثریا شهبازی و آزاده محمودی جهت شرکت درفعالیت کوهنوردی آخر هفته جاری روز جمعه تاریخ 1399/09/28 از سراب برناج ،صعود جنهه شمالی قله 2500 متری آن منطقه با مقصد نهایی سراب نجوبران در گروه ارتباطی ثبت نام نمودند.

برابر متن اطلاعیه ثبت نام ، داوطلبین با علم به اینکه مسئولیت عواقب هرنوع رویداد ناگوار را از زمان حرکت تا خاتمه برنامه تقبل نموده اند می توانند دربرنامه شرکت نمایند . لازم به ذکر است درصورت بروزهر گونه حادثه ای مسئولیتی متوجه مقامات محترم دانشگاه علی الخصوص سرپرست کوهنوردی دانشگاه نمی گردد.

به نظر رسید مختصر اطلاعاتی را جهت شرکت کنندگان گرامی به شرح ذیل اطلاع رسانی گردد:

-مسیر اعلام شده از جمله مسیرهای عام نمی باشد .

-کوهپیمایی از سراب برناج با مختصات جغرافیایی 34°28'20.23"Nو47°22'54.41"E  ارتفاع 1330متری از سطح دریا به سمت جنوب(مسیر شمالی یکی از قلل مشرف برناج) آغاز می گردد در طول مسیر با شیبهای متفاوتی مواجه خواهیم شد که بیشترین شیبی که هنگام صعود محاسبه گردیده است حدود60 درجه می باشد لازم به یادآوری است با گرفتن ارتفاع بیشتر برف کوبی هم به فعالیت کوهنوردی اضافه خواهد شد.

-مسافت جبهه ی شمالی مورد نظر حدود 4 کیلومتر با ارتفاع تقریبی 1200 متر می باشد(یعنی از نظر ارتفاع 24% بیشتر از ارتفاع فرخ شاد از پارک کوهستان می باشد)جهت امنیت بیشتر طناب 50 متری را با خود همراه داریم.

- این منطقه جهت آمادگی بیشتر همنوردان انتخاب شده است.همراه داشتن تجهیزات زمستانی دور از انتظار نمی باشد.

از جمله وسایل مورد نیاز:

کوله پشتی همراه با پوشش مربوطه حاوی مواد خوراکی کم حجم ومقوی کم باقیمانده، ظرف آب یا فلاکس محتوی نوشیدنی گرم،چراغ پیشانی ،عصا مجهز به گل برفی،کلنگ،کرامپون ،پوتین مناسب ،گتر ،کلاه ،گارد فیس ،عینک ،لباس گرم ،بادگیر ،دستکش دوریه ،جوراب ضخیم ،ماسک ،محلول ضد عفونی کننده ،گوشی ، ست امداد .

بدیهی است پس از اجرای برنامه گزارش فعالیت یادشده متعاقباً اطلاع رسانی می گردد.

---------

به نام خدا

گزارش برنامه قله برناج:

با احترام ،شرکت کنندگان برنامه رأس زمان مقرر(صبح جمعه تاریخ 1399/09/28) در ساختمان ستاد حاضر شدند و بوسیله یکدستگاه مینی بوس و خودرو سواری راهی روستای برناج شدند .مسیر تعریف شده پیمایش برای رسیدن به دامنه کوه ،عبور گروه از رودخانه بود. لازم به یادآوری است دراین زمان از سال آب روخانه زیاد شده بود . جهت جلوگیری از خیس شدن کوهنوردان در صبح زود، با استفاده ازخودرو مسیر روستایی به نام دریاچه را که بوسیله پلی با مقدار مسافتی پایین تر به آنسوی رودخانه منتهی می گردید را دنبال نمودند. علی ایحال از روستای دریاچه، کوهپیمایی را با یاد خداوند منان شروع نمودند انتهای اولین دره مسیر پیمایش بوسیله دیواره های بلند بسته شده بود که دو مسیر سمت چپ و راست دیواره یاد شده  پیش روی گروه قرار گرفت مسیر سمت راستی مسیر پایکوبی اصلی بود ولی غاری که سمت چپ مسیر قرار داشت گروه را وسوسه نمود بهمین دلیل مسیر سمت چپ را انتخاب نمودند بهر حال با گرفتن ارتفاع و عبور از موانع سنگی پوشیده از برف  درنهایت حوالی قله به دیواره با دره های سنگین  مواجه شدند .ادامه مسیر با چالشهای ریسک پذیر و برفی ویخ زده باتعداد زیاد شرکت کننده ها(15 نفر) جایز و منطقی نبود بهمین دلیل گروه کوهنوردی دانشگاه از مسیر بومی آن منطقه که مسیر اصلی بود پایین آمدند بطوریکه  برگشت آنها به سراب برناج منتهی گردید و مقرر گردید در اولین فرصت مناسب مسیریادشده (از سراب برناج)را که بوسیله دستگاه G.P.S تثبت و ضبط نمودند را تجربه نمایند و در نهایت برنامه بدون مشکلی حوالی ساعت 04:30 دقیقه همان روز در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.والسلام