در اولین روز اسفند سال 1399 قله خاوخوش صعود گردید.

برنامه بعدی از طریق گروه ارتباطی مجازی اطلاع رسانی می گردد.

گزارش برنامه صعود به قله خوخوش:

سلام علیکم

با احترام بدنبال اعلام برنامه و ثبت نامی که در گروه ارتباطی تلگرام صورت گرفت داوطلبین آقایان سیامک پُردلی ،نادر منتظریانی ،بابک بهرامیان ،صمصام دبیری ،علیرضا  حیدری ،علی عطری ، خانم ها ثریا شهبازی وآزاده محمودی  در اول وقت روز جمعه تاریخ 1399/12/01 بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای کاظمی از ستاد دانشگاه به طرف محیط بانی چالابه حرکت نمودند کوهپیمایی را با نام خدا شروع کردند پس از عبور از تنگه ی بزاز خانه به چشمه وزمیل رسیدند و مسیر را همچنان ادامه دادند قبل از گردنه گِل بسر به سمت راست متمایل شدند و قله خورخوش 2300متری را صعود نمودند پس از گشت مختصری حوالی قله یادشده به سمت تنگه بزاز خانه مسیر را دنبال نمودند و طبق قرار در حوالی محیط بانی به مینی بوس رسیدند پس ازصرف ناهار  به سمت دانشگاه حرکت نمودند الحمدالله برنامه بدون مشکلی حوالی ساعت 14:30 در ساختمان شماره یک خاتمه یافت.

مشاهده گزارش مشابه همراه با فیلم به آدرس: