صعود کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به قله چینوا

برنامه بعدی از طریق گروه ارتباطی مجازی اطلاع رسانی می گردد.

گزارش برنامه چینوا (لاچینوا):

سلام علیکم

با احترام بدنبال اعلام برنامه و ثبت نامی که در گروه ارتباطی تلگرام صورت گرفت داوطلبین آقایان سیامک پُردلی ، نادر منتظریانی ، صمصام دبیری ،علیرضا  حیدری ،حسین داعی ،محمدرضا  کاکایی ،مهدی جباری ، خانم ها ثریا شهبازی ،آزاده محمودی و هاینه تأسفی  در اول وقت روز جمعه تاریخ 1399/12/08 بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای کاظمی از ستاد دانشگاه به طرف جاده خاکی روبروی روستای رحیم آباد(بعد از پلیس راه بیستون به طرف کرمانشاه)حرکت نمودند .در انتهای جاده خاکی کوهپیمایی شروع شد بدلیل وجود دیواره در قسمت شمالی کوه چینوا ،مجبور به دنبال نمودن راه پایکوپ به طرف شرق قله یاده شده شدند  تا به دره ی لاچینوا رسیدند از آنجا مسیر به طرف غرب ادامه یافت لازم به یادآوری است که در اواسط دره چشمه آبی موجود می باشد انتهای دره که با شیب ملایم همراه می باشد  به گردنه لاچینوا می رسد . از گردنه جهت دسترسی به قله  مسیر را به سمت جنوب شرقی ادامه دادند و درنهایت صعود قله 2170متری توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بطول انجامید.  مسیر بازگشت را به طرف غرب قله مذکور ادامه دادند بطوریکه انتهای مسیر به جاده خاکی و  روستای سه چک می رسد.علی ایحال به حمد خداوند منان برنامه بدون مشکلی حوالی ساعت 13:30 همان روز در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.