آخرین برنامه گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در قرن چهارده با اجرای گل گشت منطقه ویس قرنی رقم زده شد.

آخرین برنامه گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در قرن چهارده  با اجرای گل گشت منطقه ویس قرنی رقم زده شد.
برنامه ی بعدی خارج استانی است که جزئیات آن از طریق گروه ارتباطی تلگرام اطلاع رسانی می گردد.

آوای سوکت و آرامش کوه است که من را به آن سمت می کشاند

کوه آموزگار زندگی است همچون سنگ ها مشق ایستادگی هستند

سلام

با احترام ، طبق هماهنگی های بعمل آمده بعد از اذان صبح روز جمعه تاریخ 29 اسفند سال جاری  تعداد 29  نفر از کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به اسامی 1- سیامک  پردلی2- قربانعلی صیدی 3-دکترنوذر   محمدی4- رسول نعمتی5_محمدعلی خزاعی6-هانیه تاسفی7-حسین داعی8- خلیل عسگری9- نادر منتظریانی10-ثریا شهبازی11- محمد داهیم12-آزاده محمودی13-محمدرضا کاکایی 14-فریبرز محمودی15- شیرین رستمی16- مریم باشکوه 17-اکبرخدامرادی18-سجاد نظرآبادی19-محسن پاک روان20-محمد حشمتی

21-فریبرز سلامی22-جعفر رفیعی23-محمد علی بیات24- امین خالوندی25-حسن الماسی26-سید جلال کاظمی 27 -بابک  بهرامیان

28-علی  عطری29 و علی کلانتری بوسیله دو دستگاه مینی بوس از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه به سمت منطقه اویس قرنی حرکت نمودند. شروع کوه پیمایی جاده کرمانشاه روانسر- مقداری بالاتر ازروبروی سراب یاوری به سمت بارگاه اویس قرنی (شمال غرب) بود. طی مسیر جناب حاج علی اسماعیلی بصورت خودجوش منّت نهادند و زحمت تصویر برداری راعهده دار بودند .

از بلندای ویس قرنی به طرف روستای ملک تپه ( سمت شمال شرق) قسمت دوم کوه پیمایی بود که پس از صرف صبحانه صورت گرفت.

کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه حوالی ساعت 12:00 پس از پیمایش 13 کیلومتری جهت استراحت به منزل شخصی جناب دکتر نوذر محمدی(روستای ملک تپه) رسیدند ؛ فرصت را غنیمت شمرده ضمن تشکراز درگاه حضرت سبحان ؛ تداوم تعالی و توفیق ؛ سعادت و سیادت مشارالیه را مسالت داریم.

کوهنوردان دانشگاه پس ازاقامه نماز و صرف غذا  توسط وسایل نقلیه هماهنگ شده  به سمت کرمانشاه حرکت نمودند الحمدالله آخرین برنامه قرن چهاردهم ، بدون مشکلی حوالی ساعت 14:00 در ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه خاتمه یافت. والسلام