جهت پاسداشت سالروز عروج ملکوتی امام خمینی(ره) کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به قله واسی صعود نمودند.

جهت پاسداشت  سالروز عروج ملکوتی امام خمینی(ره)  کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به قله واسی صعود نمودند.
برنامه بعدی متعاقباً از طریق گروه ارتباطی تلگرامی اطلاع رسانی می گردد.

قله( واسی)

ارتفاع بلندترین نقطه (۲۰۸۰) متر

در شمال شرق کرمانشاه سمت راست تنگ کنشت قرار دارد..

این کوه مانند سدی بین شهر و کوه پرآو واقع گردیده است به عبارتی  ازهرمکان شهر به کوه پرآو بنگری  اول قله واسی مشاهده می شود وپشت آن کوه پراو دیده می شود .مدت زمان صعود گروهی و برگشت آن با رعایت استفاده از طناب سنگ نوردی برای تعدادی از افراد  حدود ۵الی۶ ساعت زمان  سپری می گردد.

گزارش صعود قله واسی:

با احترام برابر هماهنگی بعمل آمده در سالروز عروج ملکوتی امام خمینی(ره) تعدادشانزده نفر از داوطلبین گروه کوهنوردی دانشگاه به اسامی آقایان  سیامک پُردلی-محمد داهیم- حسین تیشه کنی -حسین داعی- -اکبر خدامرادی-صمصام دبیری- محمدرضا کاکایی-نادر منتظریانی- احسان محمدی-علی عطری-دکتر نوذر محمدی حسین پردلی-و خانم ها هانیه تاسفی -ثریا شهبازی-مریم باشکوه و دکترمرضیه جوکاربعد از اقامه نماز صبح روز جمعه تاریخ 1400/03/14 از ساختمان شماره یک ستاد با وسایل نقلیه(مینی بوس و سواری) به رانندگی آقایان خلیل منصوری و یوسفی به سمت میدان ظفر حرکت نمودند از میدان خیابان تنگه جاده سمت راستی را تا انتهای آسفالت ادامه دادند (بلواربین شهرک های ظفر 2 و 3 ) از همین مکان کوه پیمایی از راه پاکوب زیر نور مهتاب به سمت شمال شرق شروع گردید با عبور از موانع صخره ای و شن اسکی حوالی ساعت 07:00 قله اصلی واسی صعود گردید که در آن محل پس از تصویر برداری به استراحت وصرف  صبحانه سپری گردید.مسیر بعدی بازدید از قله فرعی واسی تعیین گردید که حوالی یک کیلومتر به سمت غرب فاصله دارد جاذبه رفتن به قله فرعی عبور از خط الرأس باریک سنگی است که ناحیه ی شمالی آن منتهی به منطقه ی نظامی می گرددعلی ایحال پس از بازدید از قله فرعی مسیر بازگشت دنبال گردید و احتیاط های لازم زمان فرود از صخره های پیش رو بعمل آمده و در نهایت به حمد خداوند یکتا برنامه بدون مشکلی حوالی ساعت 12:00 در ساختمان ستاد دانشگاه ختم گردید.