صعود به قله های شاه‌نشین ۳۴۵۰ متر و کلاه‌قاضی 3500 متر رشته کوه الوند همدان در دستور کار گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار گرفت.

صعود به قله های شاه‌نشین ۳۴۵۰ متر و  کلاه‌قاضی 3500 متر رشته کوه الوند همدان در دستور کار گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار گرفت.

قله های شاه‌نشین ۳۴۵۰ متر و  کلاه‌قاضی 3500 متر که به مسافت  تقریبی سه کیلومتر با یکدیگر فاصله دارند از قله‌های کوهستان الوند هستند که در جنوب متمایل به شرق شهر همدان قرار دارند.

از مسیرهای صعود منتخب گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در آخر هفته جاری:

شهر تویسرکان- منطقه دارستان- مسجد امام حسن عسگری- چشمه های عشایری و زنبورداران- جان پناه  اول(جان پناه الزهرا س) ۲۷۶۰ متر - پناهگاه دوم(پناهگاه الغدیر) ۳۱۸۰ در نهایت قله شاه نشین می باشد و ادامه مسیر سمت شرق به طرف قله کلاه قاضی است . سپس حرکت گروه به طرف دره مشرف روستای سیمین ابرو (جنوب شرق شهر همدان )ادامه دارد .در مجموع مسافت کوهنوردی 18 کیلومتر برآورد می گردد.

اسامی شرکت کنندگان:

آژانس برنامه آقای امید شهسواری-شماره همراه ۰۹۱۸۶۱۵۰۷۳۱ -مینی بوس سفید رنگ با پلاک ۲۵ع۷۵۸ ایران ۱۹ می باشد.

شروع برنامه : ساعت 23:00   پنج شنبه 1400/04/17 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه می باشد.

-------------------

گزارش برنامه صعود به قله های کوه الوند همدان (شاه نشین و کلاه قاضی):

با سلام

با احترام برابر هماهنگی های صورت گرفته دوازده نفر کوهنوردان داوطلب ساعت 23:00 پنجشنبه تاریخ 1400/04/17 بوسیله یک دستگاه مینی بوس ، ساختمان شماره یک را به سمت شهرتویسرکان ترک نمودند .درشمال شرقی این شهر که منتهی به قله شاه نشین می گردد جاده خاکی به مسافت تقریبی 8 کیلومتر وجود دارد که پس از پیمایش مسیر مذکور شروع کوه پیمایی در دل تاریکی از راه پاکوب مصادف با ساعت 03:15 (جمعه) شروع گردید.بعد از عبور ازجان پناه الزهرا (س) به پناهگاه الغدیر رسیدند  نماز صبح اقامه گردید دو اقامتگاه مذکور مجهز به آب و سیسیم بهداشتی و بنای سالم و ترمیم شده بودند.ادامه مسیر به سمت اولین قله هدف (شاه نشین)صورت گرفت در مسیر صعود به قله کلاه قاضی قله سرخ کوه با ارتفاع 3401 متر ذهن کوهنوردان را درگیر نمود که به اتفاق ازآن قله بازدید صورت گرفت و بعد از صعود به قله کلاه قاضی مسیر به سمت  دره سیمین (ییلاق عرب خان)جهت بازگشت ادامه یافت. در قعر دره کنار جریان رودخانه سیمین از راه پاکوب تا اتصال به جاده خاکی کوهپیمایی ادامه داشت.

حوالی ساعت 13:00 مینی بوس هماهنگ شده سر قرار حضور نداشت آنتن دهی تلفن همراه جهت پی گیری وجود نداشت. یکی از اعضا بوسیله نقلیه عبوری تا امام زاده عبداله رفت و در آنجا موفق به دیدار راننده مینی بوس گردید و ایشان شاکی از وجود جاده خاکی های مسیر کوه پیمای به اتصال شهر ها بود علی ایحال بوسیله مینی بوس مذکور، مسیر جاده خاکی امام زاده عبداله به سمت کوهنوردان سپری گردید.پس از سوار شدن کوهنوردان مسیر به طرف کرمانشاه دنبال شد.به لطف خداوند متعال برنامه صعود به سه قله همراه با کوهپیمایی به مسافت 18 کیلومتر بدون مشکلی در ساعت 20:45 روز جمعه تاریخ 1400/04/18 در ساختمان دانشگاه خاتمه یافت. لازم به یاد آوری است مسافت جاده خاکی هر طرف کوه یاد شده حدود هفت کیلومتر می باشد.