صعود کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در شهریور 1400 به بلندای استان کرمانشاه(قله شیخ علی خان کوه پرآو)

برنامه بعدی متعاقباً از طریق گروه و کانال ارتباطی تلگرام اطلاع رسانی می گردد.
آدرس :koh1111@

مرتفع ترین قله ی استان کرمانشاه در کوهستان  پراو ( هشت کیلومتری شمال شرقی شهر کرمانشاه )با ارتفاع ۳۴۰۵ متر از سطح دریابه نام شیخ علی خان قرار دارد. کوهستان پرآو رشته کوهی امتداد یافته از شمال غرب تا شمال‌شرق شهر کرمانشاه،  باطول تقریبی ۸۰ کیلومتر و وسعت تقریبی حدود ۹۸۰ کیلومتر مربع بخشی از رشته کوه زاگرس در غرب ایران می‌باشد.  رشته کوه پراو از سمت شمال غربی به رشته کوه شاهو متصل است و از سمت جنوب شرقی، رودخانه معروف گاماسیاب آن را از رشته کوه هرسین جدا می‌کند و دهستانهای پای روند و میان دربند در جنوب غربی و دهستان‌های دینور و بیلوار در شمال شرقی این کوهستان واقع شده‌اند.

گزارش صعود به قله شیخ علی خان کوه پرآو

سلام علیکم

با احترام ،برابر هماهنگی های بعمل آمده داوطلبین صعود مذکور آقایان 1.سیامک  پُردلی 2.حسین داعی3. حسین  تیشه کنی 4.قربانعلی  صیدی5 .مهدی جباری 6.دکترنوذر   محمدی 7.صمصام  دبیری 8. محمد  داهیم  پس از سپری نمودن مراحل ثبت نام در ساعت 22 پنج شنبه تاریخ 1400/06/11 بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری از ساختمان ستاد دانشگاه تا پارکینگ محیط بانی طی مسیر نمودند در همان مکان ، کوهنوردی در دل تاریکی شب  زیر آسمان پرستاره شروع گردید گروه یکنواخت و هم آهنگ پس از عبور از تنگه چروبر ، بلندای خاتون بان در چشمه دوزری نسبت به آبگیری اقدام نمود در طی مسیر پیش رو  با عبور از خرسنگ ،پیچ های مال رو  ناحیه ی غربی جان پناه یک شبه ، همچنین عبور از ایستگاهای خسته نباشید (در مسیر تابستانی) حوالی ساعت 03:10 جمعه به پناهگاه پرآو رسیدند.  استراحت تا پس از اذان صبح بطول انجامید سپس با یاد نام خداوند متعال مسیر صعود را دنبال نمودند و طبق زمان بندی صورت گرفته در زمان طلوع خورشید به قله رسیدند .پس از به جا آوردن سجده شکر و گرفتن تصاویر در بلندای استان کرمانشاه به صرف صبحانه پرداختند سپس مسیر بازگشت را در دستور کار قرار دادند تا اینکه به حمد خداوند متعال برنامه بدون مشکل خاصی حوالی ساعت 12:00 روز جمعه در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.

به امید تکرار چُنین برنامه هایی با تعداد بیشتری از کوهنوردان  داوطلب دانشگاه.