بلند ترین ارتفاع کوه دالاخانی (قله سهیل3335متر) به همراه برنامه شب مانی در پناهگاه آن در دستور کار کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار گرفت.

رشته کوه دالاخـــــانی  با قله های متعدد که بلندترین آن  به نام سهیل با ارتفاع 3335 متردر جنوب شهرستان سنقر قرار گرفته است

برای رسیدن به قله دالاخانی چند ین مسیر وجود دارد .

کوتاهترین مسیر از انتهای جاده خاکی بعد از روستای تینمو(ارتفاع2090متر) تا جان پناه سهیل(ارتفاع ۳۰۹۵ متر) حدود چهار کیلومتر

می باشد که مسیر انتخابی صعود برنامه ی اعلامی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد

لازم به یادآوری است جاده فرعی روستای تینمو در کیلومتر 73 کرمانشاه-سنقر (روبروی راهدار خانه هدهدی) می باشد

از ابتدای جاده اصلی و عبور از روستای تینمو تا انتهای جاده خاکی(ابتدای کوهپیمایی) حدود 9 کیلومتر می باشد.

این برنامه طوری طراحی گردیده است که داوطلبین بتوانند یک شب اقامت در پناهگاه سهیل یا محدوده ی آن بواسطه وجود چشمه دائمی سهیل سپری نمایندو صعود به قله اصلی در صبح روز بعد در دستور کار قرار گرفته شده است.

به امید خداوند بزرگ زمان حرکت روز چهارشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۴ بعدازظهر از ساختمان ستاد دانشگاه خواهد بود. و زمان بازگشت روز پنجشنبه ۲۵ شهریور بعد از صعود قله می‌باشد .

وسایل مورد نیاز: کارت بیمه ورزشی ، باد گیر کاپشن گرم برای اقامت در پناهگاه ، کلاه آفتابگیر ، دستکش نخی ، کرم ضدآفتاب عینک آفتابی ، جوراب اضافه ، کوله پشتی مناسب ۱/۵ روز ، کفش کوهپیمایی ، زیرانداز و کیسه خواب فصل در صورت تمایل چادرشب مانی، لباس مناسب کوهپیمایی و راحتی در پناهگاه ، صندل مناسب برای تردد در اطراف پناهگاه و توالت و چشمه ، صابون و مایع ضد عفونی شخصی ، دستمال کاغذی ، بطری و کمل بگ مناسب محتوی آب،چراغ پیشانی با باتری اضافه ، باتوم ، طناب انفرادی ، تنقلات و مواد غذایی برای ساعات کوهپیمایی برای دو روز ، صبحانه روز صعود و داروهای شخصی و کیف کمکهای اولیه ، گوشی و پاور بانک.

شام از طرف گروه به صورت کنسرو در ابتدای صعود در اختیار همنوردان قرار می گیرد، بنابراین همراه داشتن وسایل گرم کردن کنسرو و ظروف غذایی مناسب ، کنسرو بازکن ، لیوان قاشق و چاقو و قوری ، چای قند ، نمک ، نان و کبریت ، به صورت شخصی لازم است . در ضمن نظر به شبمانی و تولید پسماند همنوردان گرامی کیسه زباله به همراه داشته باشند تا در پایان صعود نسبت به جمع آوری و تخلیه پسماند تولیدی به طور شخصی اقدام کنند.

داوطلبین با مسئولیت خود می توانند بوسیله گروه ارتباطی تلگرام با رعایت قوانین مرتبط وظرفیت محدود(18 نفر)نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.در صورت بروز حادثه ، بیماری و یا مشکلی ، مسئولیتی متوجه مقامات محترم دانشگاه علی‌الخصوص سرپرست کوهنوردی دانشگاه نمی‌باشد .

بدیهی است گزارش برنامه پس از اجرایی شدن آن اطلاع رسانی می گردد.

گزارش برنامه صعود به کوه دالاخانی:

بااحترام به استحضار می رساند طبق برنامه اعلام شده صعود کوهنوردان دانشگاه به قله سهیل کوه دالاخانی توسط شرکت کنندگان به اسامی آقایان سیامک پُردلی- صمصام دبیری- مجید لرستانی -علیرضا حیدری- قربانعلی صیدی -دکترنوذر محمدی-حسین داعی -دکترغلامرضا  شیبت زاده -مجتبی  صفدری-رسول نعمتی-فریبرز سلامی-محمدعلی بیات -حسین پردلی-محمد داهیم-و خانم مریم باشکوه طبق برنامه به وقوع پیوست.به عبارتی شرکت کنندگان فوق بوسیله مینی بوس دانشگاه و خودرو سمند با رانندگان مرتبط به ترتیب آقایان خلیل منصوری و حامد یوسفی از ساختمان دانشگاه تا انتهای جاده خاکی بعد از روستای تینموشهرستان سنقر جابجا شدند وحوالی ساعت 18:00 عصرچهارشنبه تاریخ 1400/06/24 کوهپیمایی را با یاد نام خدا از راه پاکوب به سمت پناهگاه سهیل شروع نمودند پس ازدو نیم ساعت کوهپیمایی و شب مانی در پناهگاه یادشده ، صبح روز پنج شنبه بعد از صعود از دوقله(فرعی و اصلی) به پناهگاه بازگشتند و پس از صرف صبحانه مسیر فرود را از مسیر پاکوب چشمه سهیل به سمت دروازه و تنگه مصطفی و در نهایت به طرف روستای قوری چای دنبال نمودند با هماهنگی های بعمل آمده پس از صرف ناهار بین راهی به پاس خداوند یکتا ،برنامه بدون مشکلی حوالی ساعت 13:30 روز پنج شنبه 1400/06/25 در ساختمان دانشگاه خاتمه یافت.

۲۲ شهریور ۱۴۰۰ ۱۵:۵۲