صعود به قله 3200 متری شاودالان در دستور کار گروه کوهنوردی دانشگاه قرار گرفت.

برنامه بعدی گروه کوهنورد ی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه صعود به قله ی 3962 متری توچال (استان تهران) می باشد.

گزارش برنامه صعود به قله شاودالان

باا حترام ، به استحضار می رساند برابر هماهنگی های صورت گرفته در ساعت ۲۳:۴۵ پنجشنبه شب تاریخ ۱۴۰۰/۷/۸ گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه متشکل از آقایان سیامک پُردلی،مجتبی صفدری،محمدرضا کاکایی،حسین داعی،علیرضا حیدری، نادر منتظریانی،غلامرضا شیبت زاده،خلیل عسگری،نوذر محمدی،مجید لرستانی،حسین پُردلی،حجت ا. . . امجدیان وخانمها مرضیه جوکار وآزاده محمودی ازساختمان شماره یک دانشگاه به سمت محیط بانی چالابه حرکت کردند و شروع کوهپیمایی از همان مکان اجرا گردید مسیر انتخابی درراستای جبهه ی غربی دره تاف تا چشمه خور خور بود در پای چشمه یادشده پس از آبگیری ، استراحت وانجام فرایض دینی (خواندن نماز صبح) ادامه حرکت به سمت جانپناه شنل صورت گرفت ونرسیده به آن ازحدود خط الرٱس به طرف قله تغییرمسیر داده شدو ساعت ۷:۳۰ صبح قله 3200متری شاودالان صعود گردید وبعد ازگرفتن تصاویر وصرف صبحانه ، مسیربازگشت را یکی از دره های  مشرف به چشمه خورخور انتخاب گردید وبدنبال آن کوهپیمایی تا محیط بانی ادامه داشت  درنهایت با حمد خداوند منان برنامه بدون مشکلی در ساعت ۱۴:۳۰ روز جمعه در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.