صعود به قله شیرباد کوه بینالود استان خراسان رضوی(بام استان) در دستور کار کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار گرفت.

صعود به قله شیرباد کوه بینالود استان خراسان رضوی(بام استان) در دستور کار کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  قرار گرفت.
برنامه بعدی بازدید از مرخشت می باشدکه داوطلبین می توانند از طریق گروه ارتباطی تلگرام نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

شیرباد بلندترین قله استان خراسان رضوی است که در رشته کوه بینالود قرار گرفته است. راه های دسترسی مختلفی دارد که مسیر پیش رو مسیر شرقی از سمت روستای زُشک می باشد

جهت دسترسی به مسیرشرقی باید از شهر مقدس مشهد به سمت شاندیز رفت و سپس از یک جاده خاکی به مسافت تقریبی بیست کیلومتر از روستای زُشک عبور نمود ودر انتهای مسیر به سمت استخر پرورش ماهی رفت.

برای صعود قله شیرباد با ارتفاع 3339 متر از پرورش ماهی (ارتفاع 2330متر)از شرق به غرب به مسافت 7 کیلومتر دو پاکوب وجود دارد:

1)مسیر دره ،در شرایط معمول چشمه نهل در ارتفاع 2700متری در مسیر پاکوب دره خود نمایی می نماید.

2) مسیر یال سنگی ، جان پناه در ارتفاع 3100 متری در فاصله دو و نیم کیلومتری پرورش ماهی قرار دارد.

وسایل مورد نیاز:

ساک جلو دستی محتوی گوشی ،پاور بانک ،  قاشق،لیوان،بشقاب ،خوراکی مورد نیاز  همچنین دمپایی.

کوله پشتی محتوی ،لباس کوهنوردی (شلوار،پوشاک گرم وبادگیر)کلاه ،عینک ،دستکش ،دستمال سر، تعدادی دستمال کاغذی ،چراغ پیشانی مجهز به باطری توان دار وعده خوراکی و آشامیدنی جهت 14 کیلومتر کوهپیمایی گروهی (حدود نُه ساعت) همراه کیسه خواب ،زیرانداز ، کفش مناسب کوهنوردی،جوراب ضخیم و باتوم .

همراه داشتن لباس اضافی جهت زیارت حرم مطهرعلی ابن موسی الرضا (ع) در مشهد مقدس دور از انتظار نمی باشد.

اسامی کوهنوردان داوطلب در صعود بهقله شیرباد( بام استان خراسان رضوی)

طی هماهنگی های صورت گرفته زمان حرکت ساعت 23:00 تاریخ 1400/07/28 از ساختمان شماره یک ستاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه می باشد.

آقای یاوری راننده اتوبوس مارال VIP

پیامد حرکت ساعت 23:00 تاریخ  1400/07/28 گروه کوهنوردی دانشگاه از ساختمان ستاد به استان خراسان رضوی اینست که  با عنایت به بُعد مسافت 1381 کیلومتری کرمانشاه - مشهد مقدس با احتساب توقف های بین راهی و استفاده از وسیله ی دوم نقلیه جهت سپری نمودن مسافت بیست کیلومتری فاصله ی شاندیزتا دامنه کوه بهترین گزینه زمان صعود اوایل وقت روز جمعه می باشد.

وعده های خواراکی روز پنجشنبه به اتفاق گروه صرف می گردد.خوراکی های کم باقیمانده و مقوی همچنین نوشیدنی جهت پیمایش مسافت کوهنوردی 14 کیلومتر رفت و برگشت بصورت شخصی تأمین هزینه گردد.

جمعه شب باید از اسکان استفاده شود . به امید خدا در اولین فرصت مناسب بعد از زیارت مسیر بازگشت به طرف کرمانشاه دنبال می گردد.

بدیهی است گزارش مربوطه بعد از اجرای برنامه اطلاع رسانی می گردد..

گزارش مختصر قله 3300 متری شیرباد از سلسله کوه بینالود

صعود به بام استان خراسان رضوی از سوی کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرا رسیدن میلاد رسول اکرم(ص) و امام جعفر صادق (ع)،  هفته وحدت، هفته تربیت بدنی همچنین  یادبود شهدای مدافع سلامت مرحوم محمد رسول خانه آباد همکار ارجمند ستاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به شرح ذیل صورت گرفت.

با سلام و احترام بدین وسیله به استحضار می رساند برابر هماهنگی های صورت گرفته کوهنوردان داوطلب برنامه یادشده رأس ساعت 23:00 تاریخ 1400/07/28 بوسیله یک دستگاه اتوبوس مارال VIP با سه راننده به مدیریت جناب آقای یاوری از ساختمان ستاد دانشگاه راهی استان خراسان رضوی شدند حوالی ساعت 22:00 تاریخ 1400/07/29 در حاشیه ی پارکی جهت چند ساعت استراحت در شهرک شاندیز مشهد توقف نمودند . پس از اذان صبح ازمحل یادشده بوسیله مینی بوس جناب مهدی دهقان زاده(شماره تماس 09155132197) پس از عبور ازمحله ی زُشک به سمت پرورش ماهی (پای کوه بینالود ،مسیر شرقی صعود شیرباد) حرکت نمودند . بارش برف روز گذشته موجب سفیدپوش شدن قلل مرتفع کوه بینالود گردیده بود  کوهپیمایی زیر آسمان آبی در هوایی احساسی سرد نزدیک به صفر درجه از مسیر یال سنگی در ساعت 06:15 شروع گردید.کوهنوردان دانشگاه بعد از پیمایش شیبی نسبتاً تند به مسافت دو ونیم کیلومتر به جان پناه شیرباد رسیدند پس از استراحت یک ساعته ادامه مسیرچهارو نیم کیلومتری با شیبی ملایم  تا قله را دنبال نمودند (حوالی ساعت 10:00).

ستایش خداوند یکتا اول اندیشه ای است که در قلل مرتفع به ذهن هر کوهنوردی خطور می کند. گرفتن تصاویری یادگاری از دیگر اعمالی است که کوهنوردان جهت به اشتراک گذاشتن اعمال خود انجام می دهند.

بازگشت کوهنوردان مذکور را از راه دره (مسیر چشمه نِهل) دنبال گردید .حوالی ساعت 13:00 برنامه کوهپیمایی به مسافت رفت و برگشت 14 کیلومتری پایان یافت .گروه کوهنوردی دانشگاه بوسیله مینی بوس راهی مشهد شدندو یک شب را جهت زیارت حرم مطهرعلی ابن موسی الرضا (ع) در آن شهر مقدس (زائر سرای موقوفه مرحوم  حاج سرابیان)سپری نمودند و ساعت 13:00 روز 1400/08/01 از ترمینال مشهد بوسیله اتوبوس طرف قرار داد دانشگاه به سمت کرمانشاه حرکت نمودند.

به حمد خداوند یکتا برنامه چهار روزه بدون مشکلی حوالی ساعت 08:00 صبح روز یکشنبه تاریخ 1400/08/02 در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.

بی شک هر فعالیت نظام مند در گرو تلاش خردمندانه ی تمامی همنوردان گرامی است. بدین وسیله کمال تشکر و امتنان و تقدیر خود را به پاس نقش بارز و مشارکت ارزشمندتان  در برنامه های کوهنوردی ابراز می دارم.وبرای کلیه عزیزان دست اندرکار که به نحوی حامی اجرای فعالیت های کوهنوردی هستند توفیقات روز افزون از درگاه الهی مسیٔلت می نماییم.