گرامیداشت سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی صعود به قله بزاو را برای گروه کوهنوردی دانشگاه رقم زد.

برنامه بعدی با مدیریت جناب اکبر آزادی (مسئول محترم آموزش مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان )صعود به قله ی ۳۴۰۵متری شیخ علی خان کوه پرآو = بام استان کرمانشاه اجرا می گردد.

با احترام طی هماهنگی صورت گرفته گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت بزرگداشت سالگرد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برنامه ی صعود به کوه بزآب را در دستور کار قرار داد.

کوه بزآو با ارتفاع۲۳۸۰متر بعد از شهرستان صحنه واقع در غرب متمایل به جنوب شهرستان کنگاور قرار دارد بعبارتی  گردنه ی بید سرخ در اتوبان راه های مواصلاتی دو شهرستان یادشده درمجاورت این کوه قرار گرفته است .درحوالی قله جان پناه ولایت در مجاورت چشمه دائمی(ماراب) وجود دارد.و اینکه میتوان از تمام جبهه های اطراف قله به این مکان دسترسی پیدا کرد مسیر پیماش برنامه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ناحیه ی شرقی کوه بزآو به عبارتی بعد از پلیس راه سه راهی نهاوند سوی خانم اعظم خواجوی (مدیرمحترم برنامه این هفته )تعیین گردیده است .

طی برنامه ریزی بعمل آمده مقرر گردیده است داوطلبین برنامه به اسامی ذیل درروز جمعه تاریخ  ۱۴۰۰/۱۰/۱۰بعدازاقامه نماز صبح در مسجد دانشگاه به سمت گردنه بید سرخ حرکت نمایند و کوهپیمایی را بعد از دومین دور برگردان  پلیس راه سه راهی نهاوند(کشتار گاه صنعتی) از مسیر خط الرأس به سمت قله(به سمت غرب) که مسافت تقریبی آن پنج کیلومتر برآورد شده است شروع می نمایند و ادامه مسیر پاکوب پس از  سپری نمودن سه کیلومتر بازدید از جان پناه حسین پوررا در دستور فعالیت کوهنوردی قرار داده اند سپس مسیر بازگشت را در امتداد مسیر کوهپیمایی از جاده شنی تا اتوبان به مسافت 15 کیلومتر اجرا نمایند.

در اطلاعیه صادره ،توصیه به همراه داشتن وعده خوراکی و آشامیدنی تا ساعت 14:00 همان روزدر کوله پشتی مناسب همراه با کاور مربوطه  همچنین استفاده از پوتین کوهنوردی ،کاپشن گُرتکس ،شلوار، بلوزو جوراب گرم ،عصا،کلاه ،عینک ،دستکش گردیده است.

همانطور که مطلعید داشتن گتر و ست امداد ،گوشی همراه ،طناب انفرادی برای هر کوهنورد در چنین فصلی دور از انتظار نمی باشد.

اسامی داوطلبین صعود به قله بزآوبه شرح ذیل می باشد:

یادی از ایام

بدیهی است گزارش مربوطه بعد از اجرای برنامه مذکور اطلاع رسانی می گردد.

گزارش صعود به قله ۲۳۸۰ متری بزاو

کوهپیمایی از ضلع شرقی کوه مذکورمسیر پاکوب خط الرأس به سمت غرب در ساعت 07:45  روز جمعه تاریخ ۱۴۰۰/۱۰/۱۰

آغاز گردید و به لطف خداوند ساعت 10:30 به قله ۲۳۸۰ متری بزآو رسیدند . پس از گرفتن چند قطعه عکس به رسم یادبود و صرف مختصری صبحانه به طرف دکل مخابراتی کوهپیمایی ادامه یافت .در مسیرپایین آمدن از کوه  از جان پناه وچشمه ماراب که آب مختصری داشت بازدیدی صورت گرفت . طی هماهنگی که گروه کوهنوردی با راننده مینی بوس برقرار نمود توانستند دراواسط مسیر جاده شنی سوار بر خودرو شوند به سمت شهرستان صحنه حرکت نمایند .پس از صرف نهار به سمت کرمانشاه حرکت نمودند در نهایت به لطف خدا برنامه بدون مشکلی در ساعت 16:00 همان روز در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.