برنامه آخر هفته ی جاری با مدیریت جناب محمدابراهیم حشمتی مسئول کتابخانه ی م.آ.د فارابی تحت عنوان صعود به قله خوخوش رقم خورد.

برنامه آخر هفته ی جاری با مدیریت جناب محمدابراهیم  حشمتی مسئول کتابخانه ی م.آ.د فارابی تحت عنوان صعود به قله خوخوش رقم خورد.
برنامه بعدی بامدیریت جناب حسین داعی (کارشناس ارشد معماری مدیریت عمرانی دانشگاه)می باشد. و طبق نظر ایشان صعود به کوه قلعه قازی(ارتفاع 2370متر) در دستور فعالیت گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار گرفت.

پیشنهادبرنامه آخر هفته ی جاری از سوی جناب محمدابراهیم حشمتی مدیریت وقت کوهنوردی (مسئول کتابخانه ی م.آ.د فارابی) تحت عنوان صعود به قله خوخوش اعلام گردید.

قله خوخوش:

قله خوخوش از جمله قله فرعی قابل دسترس عموم کوهستان پرآو می باشد .عاشقان کوهستان با عنایت به جاذبه های مسیر صعود به قله (تنگه بزاز خانه،غار و چشمه بین راهی همچنین بُعد مسافت کوتاه) توانسته اند با نصب تابلوی فلزی بر ارتفاع 2300 متری هر هفته تعدادی زیادی از کوهنوردان را به این سمت سوق دهند.

- حدود 800 متر بعد از محیط بانی منطقه چالابه(کوهستان پرآو)رشته کوهی به سمت شرق متمایل به شمال وجود دارد که بصورت عمود منتهی به رشته کوهی می گردد که از خط الرأس قله لاچینوا تا کل یک (قله بازرگان) کشیده شده است.

در خط الرأس رشته کوه یادشده دو قله فرعی وجود دارد که بلندترین آن در ارتفاع 2300 متری به نام خوخوش با مختصات جغرافیایی 34°23'9.01"Nو 47°18'38.41"E قرار گرفته است.

بهترین راه دسترسی از تنگ بزاز خانه می باشد که در انتهای تنگه فوق با عبور از غار وچشمه وزمیل(ارتفاع 1960 متر) همچنان به سمت شرق ادامه دارد وبدنبال آن عبور از تنگه شیب دار بطور تقریبی یک کیلومتر که بعد از آن مکان قله  خوخوش درمسیر شمالی کوه قرار می گیرد که جهت صعود قله به سمت جنوب ادامه مسیر می دهیم بطوریکه در اواخر مسیر با مقداری دست به سنگ بدون مشکل مواجه خواهیم شد.واینکه مسافت رفت و برگشت حدود یازده کیلومتر برآورد می گردد.

اسامی داوطلبین صعود به قله 2300متری خوخوش کوهستان پرآو

1.  محمد حشمتی ۲.  سیامک پردلی ۳.رسول نعمتی ۴.فریبرز سلامی ۵.محمد علی بیات ٦-هانیه تاسفی ۷-زهرا قهوه یی ۸-ثریا شهبازی ۹-مرضیه جوکار  ۱۰-حسین داعی۱۱- محمدرضا کاکایی   ۱۲-ولی ابراهیمی۱۳-اعظم  خواجوی ۱۴-مجید لرستانی ۱۵- آزاده محمودی۱۶- نادر منتظریانی ۱۷-حسین تیشه کنی۱۸-معصومه کیانی۱۹-علی سهامی ۲۰-شکوفه طاهری تبار۲۱-حسین پردلی

رانندگان :

صادقی 09188319482 شماره پلاک مینی بوس 36ع363 ایران 19

نعمتی 09187385172  شماره پلاک مینی بوس  23ع333 ایران75

لوازم همراه کوهنوردان:

کوله پشتی با روکش محتوی خوراکی مقوی کم حجم،سبک کم باقیمانده مورد نیاز 6 ساعت کوهنوردی،فلاکس آب گرم(دمنوش یا چای) عصامجهز به گل برفی ،کلاه،دستمال سر، کرم ضد تابش اشعه ،دو جفت دستکش،کاپشن گُرتکس،عینک،بلوز و شلور گرم ، گوشی همراه، طناب انفرادی،ست امداد،دو جفت جوراب ضخیم ،زیرانداز(زیر باسنی) گتر و پوتین کوهنوردی مناسب برنامه ی زمستانی که مورد استفاده برف کوبی درمسیرهای برف گیر(شمالی-مناطق مرتفع)  .

و اینکه در دمای زیر صفر درجه سانتی گراد همراه داشتن تجهیزاتی مانند ،کلنگ ،کرامپون برای کوهنوردان الزامی است.

یادآوری مقرر گردیده زمان بازگشت در محیط چالابه با مقداری آش از کوهنوردان دانشگاه پذیرایی گردد.به همین جهت لازم است نان ، ظرف و قاشق به سلیقه خود همراه داشته باشید.

بدیهی است گزارش کوهنوردی بعد از اجرای برنامه اطلاع رسانی می گردد.

گزارش برنامه

با سلام،برابر هماهنگی های بعمل آمده داوطلبین صعود به قله 2300متری خوخوش کوهستان پرآو به اسامی یادشده در اول وقت روز جمعه یکم بهمن ماه 1400 توسط دودستگاه مینی بوس از ساختمان شماره یک دانشگاه به طرف محیط بانی چالابه حرکت نمودند .

گروه کوهنوردی دانشگاه با نام خدا کوه پیمایی را ازمکان یادشده در هوای صاف (دمای زیر صفر درجه سانتی گراد) با هدف صعود به قله خوخوش از مسیر تنگ بزازخانه شروع نمودند. حرکت گروه منسجم با آهنگ سرقدم تداوم داشت با گرفتن ارتفاع به حجم برف کوبی اضافه می شد تا اینکه حوالی ساعت 10:30به قله خوخوش رسیدندپس از گرفتن تصاویر یادگاری مسیر بازگشت را از راه برفکوب دنبال نمودند .

لازم به یادآوری است ابر مرد و عکاس کوهستان جناب حاج علیرضا اسماعیلی در زمان بازگشت در بلندای تنگ بزاز خانه با گرفتن تصاویری چند کوهنوردان را غافلگیر نمود بدینوسیله از نامبرده قدردانی می گردد.

علی ایحال ساعت 13:30 درمنطقه ی محیط بانی چالابه با کاسه ی آش گرم  از کوهنوردان دانشگاه  پذیرایی بعمل آمد.

به حمد خدا برنامه بدون مشکلی حوالی ساعت 14:15 درساختمان دانشگاه خاتمه یافت.