برنامه این هفته به مناسبت گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بامدیریت جناب محمدرضا کاکایی (راننده محترم حوزه معاونت درمان دانشگاه) تحت عنوان صعود به قله ی فرخ انجام شد .

برنامه آخر هفته ی آینده به مناسبت گرامیداشت 22 بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بامدیریت جناب فریبرز سلامی (پرسنل محترم درمانی.آ.د فارابی)می باشد .

گزارش برنامه صعود به قله فرخ شاد به مناسبت گرامی داشت دهه ی مبارکه فجر :

با سلام و احترام برابر هماهنگی بعمل آمده داوطلبین گروه کوهنوردی دانشگاه به اسامی ۱-سیامک پردلی۲-محمدرضا کاکایی۳-هانیه تاسفی4-رسول  نعمتی5-ولی ابراهیمی6-فریبرز سلامی7-حسین داعی8 -میلاد مومنی آزاد9-زهرا قهوه یی10-اکبر خدامرادی۱1-مجتبی  صفدری۱2-معصومه   کیانی۱3- حجت امجدیان روز جمعه تاریخ 1400/11/15  پس از اقامه ی نماز صبح بوسیله ی مینی بوس طرف قرارداد دانشگاه به طرف پارک کوهستان حرکت نمودند حوالی ساعت 07:00 کوهپیمایی از انتهای پارک یادشده از مسیر سینه سرخ آغاز گردید.کوهنوردان حین کوهپیمایی گاهی اوقات با بارش های پراکنده و وزش باد مواجه می شدند ساعت 09:00 به قله رسیدند پس از گرفتن تصاویری چند مسیر بازگشت را دنبال نمودند.ساعت 12:00 در پارک کوهستان بوسیله آش عدس از کوهنوردان پذیرایی بعمل آمد وبدنبال آن به سمت دانشگاه حرکت نمودند به حمد خداوند یکتاحوالی ساعت 12:40 برنامه بدون مشکلی در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.

6 تصویر فوق مربوط به چهارشنبه تاریخ 1400/11/13 مسیر قله فرخ شاد می باشد