برنامه این هفته ی به مناسبت گرامیداشت 22 بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بامدیریت جناب فریبرز سلامی (پرسنل محترم درمانی.آ.د فارابی)می باشد که پیشنهادی تحت عنوان کوهپیمایی بر روی یال کوه فرخ شاد را مطرح نموده است.

برنامه بعدی بامدیریت سرکارخانم دکترجوکار (معاونت محترم مرکزبهداشت شهرستان کرمانشاه)می باشد که پیشنهادی تحت عنوان صعود به قله الوند استان همدان را در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۹مطرح نموده است.
فرم نحوه ی ثبت نام از سوی مشارالیها جهت علاقه مندان داوطلب از طریق گروه ارتباطی تلگرام ارائه شده است.
آدرس کانال تلگرام :koh1111@

طاق‌بستان (تاقوەسان) مجموعه‌ای از سنگ‌نگاره‌ها و سنگ‌نوشته‌های دورهٔ ساسانی است که در شمال شرقی شهر کرمانشاه در محله طاق‌بستان و در غرب ایران واقع شده‌است ویکی از قدیمی‌ترین و زیباترین آثار باستانی ایران به‌حساب می‌آید. وجود کوه و چشمه و دریاچه‌ ی  کنار آن ، این مکان را به گردش‌گاهی زیبا تبدیل نموده که از زمان‌های دیرین تا به امروز مورد توجه بازدیدکنندگان بوده‌است.

در شمال طاق بستان رشته کوهی با چندین قله مشاهده می گردد  که مرتفع ترین آن فرخ شاد با ارتفاع 2450 مترواز دیگر قلل معروف آن زرده بلین 1915 متر ودوکل(دوشاخ) 2100 متر و سرطاق 1760مترمی باشد.

بازدید قلل مذکور در ایام تعطیل از سوی ورزشکاران آنقدر زیاد است که در برخی مسیرها باعث ترافیک عبور ومرور کوهنوردان می گردد.

بدلیل وجود پادگان نظامی در ناحیه ی شرقی این کوه ، تردد با هماهنگی بلامانع می باشد.

همانطور که مستحضرید یال های مختلف هر قله دارای مسیرهای طولانی و پرچالش آن قله محسوب می گردد.

برابر هماهنگی صورت گرفته برنامه این هفته کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عبوربر روی یال شرقی متمایل به جنوب کوه فرخ شاد می باشد.

بعبارتی شروع کوهپیمایی  ازحوالی درب ورودی پادگانهای نظامی(سپاه و ارتش) واقع در انتهای خیابان تنگه شهرک ظفربه موازات حصارفنسی سمت غرب می باشد.

از آنجایی که این مکان در جنوب شرقی قله ی فرخ شاد قرار دارد مسیر پیمایش خط الرأس از سوی کوهنوردان بعد سوار شدن روی یال به سمت شمال غرب می باشد ومسافت تقریبی آن هفت کیلومتر برآورد می گردد.

اطلاعیه ای که در گروه ارتباطی تلگرام  از سوی جناب سلامی منتشر گردید و کوهنوردان داوطلب در این فراخوان همراهی نمودند به شرح ذیل می باشد:

◦ با سلام و احترام خدمت همنوردان گرامی دانشگاه همان‌طور  که اشاره گردید برنامه این هفته گروه کوهنوردی دانشگاه با ظرفیت ۱۷ نفر روز جمعه مورخ ۱۴۰۰/۱۱/۲۲بعد از نماز صبح در مسجد ولیعصرجنب  دانشگاه صعود به یال شرقی کوه فرخ شاد از خیابان تنگه(شهرک ظفر) و بازگشت ازسمت مزارشهدای گمنام پارک کوهستان می‌باشد، عزیزان شرکت کننده در این برنامه با علم به اینکه مسئولیت عواقب هر نوع رویداد ناگوار از زمان شروع برنامه تا خاتمه برنامه تقبل نموده اند با اضافه نمودن نام خود به لیست مشروحه ی ذیل حداکثر تا ساعت ۲۲ روز  دوشنبه‌ ۱۴۰۰/۱۱/۱۸در برنامه شرکت نمایند یادآوری میگردد اجرای برنامه منوط به موافقت مسئولین دانشگاه و مساعد بودن شرایط جوی منطقه میباشد لازم به ذکر است در صورت بروز هرگونه حادثه ای هیچگونه مسئولیتی متوجه مقامات محترم دانشگاه علی الخصوص سرپرست گروه کوهنوردی و مدیر برنامه نخواهد بود با توجه به اینکه اجرای برنامه نتیجه تلاش گروهی همه کوه یاران عزیز و همچنین زحمات واحد پشتیبانی محترم دانشگاه میباشد و تهیه وسیله نقلیه و تدارکات مستلزم هزینه از طرف دانشگاه میباشد لذا استدعا دارم نسبت به برنامه ریزی و ثبت نام دقت فرمایید  ظرفیت برنامه ۱۷  نفر میباشد. ضمنا پذیرایی مختصری پس از پایان برنامه صورت خواهد گرفت

ردیف نام  نام خانوادگی

۱-سیامک پردلی

۲-فریبرز سلامی

۳-رسول نعمتی

۴-محمد علی بیات انصرافی

۵-محمد حشمتی

۶-ولی ابراهیمی

٧- هانیه تاسفی

۸- مرضیه جوکار

۹-حسین داعی

۱۰-محمدرضا کاکایی

۱۱-علی سهامی‌‌‌‌‌

۱۲-شکوفه طاهری تبار

۱۳-قربانعلی صیدی انصرافی

۱۴-مهدی جباری

۱۵-محمدعلی خزاعی

۱۶-حجت امجدیان انصرافی

۱۷-مجتبی صفدری انصرافی

۱۸- نوذر محمدی

شماره تماس  راننده مینی بوس 09187385172اقای علی نعمتی

و دیگر توصیه مدیربرنامه جهت هماهنگی بیشترعبارتنداز:

حسب دستورالعمل فدراسیون های ورزشی ، تهیه بیمه ورزشی الزامی می باشد ، لذا از کلیه همکاران جدید الورود به گروه کوهنوردی دانشگاه که فاقد بیمه ورزشی می باشند ، تقاضا دارد نسبت به تهیه کارت اینترنتی بیمه ورزشی خود ، قبل از تاریخ صعود مورخ1400/11/22 اقدام  نمایند .

همراهان فاقد بیمه ورزشی از حضور در برنامه فوق حذف خواهند شد.

آدرس پایگاه اطلاع رسانی و صدور بیمه ورزشی ایران

لوازم همراه کوهنوردان:

کوله پشتی با روکش محتوی خوراکی مقوی کم حجم،سبک ،کم باقیمانده مورد نیاز 6 ساعت کوهنوردی،فلاکس آب گرم(دمنوش یا چای) عصامجهز به گل برفی ،کلاه،دستمال سر، کرم ضد تابش اشعه ،دو جفت دستکش،کاپشن گُرتکس، عینک ، بلوز و شلور گرم ، گوشی همراه، طناب انفرادی،ست امداد،دو جفت جوراب ضخیم ،زیرانداز،گتر و پوتین کوهنوردی مناسب برنامه ی زمستانی که مورد استفاده برف کوبی درمسیرهای برف گیر(شمالی-مناطق مرتفع)  .

و اینکه در دمای زیر صفر درجه سانتی گراد همراه داشتن تجهیزاتی مانند ،کلنگ ،کرامپون برای کوهنوردان الزامی است.

بدیهی است گزارش مرتبط پس از اجرای برنامه منعکس می گردد.

-----------------

گزارش برنامه:

با سلام ،برابر هماهنگی های بعمل آمده و ثبت نامی که صورت گرفت چهارده نفرازاعضاء گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به اسامی 1-سیامک پردلی2-فریبرز سلامی 3- حسین داعی 4-هانیه تاسفی5-مرضیه جوکار6-محمد رضا کاکایی7-محمد ابراهیم حشمتی8- علی سهامی 9- شکوفه طاهری10-ولی ابراهیمی 11- نوذر محمدی 12-مهدی جباری 13-محمد علی خزاعی 14- رسول نعمتی پس ازاقامه نماز صبح روز جمعه مورخه 1400/11/22  به مناسبت گرامیداشت 22 بهمن، سالروز پیروزی انقلاب اسلامی از ساختمان شماره یک دانشگاه بوسیله یک دستگاه خودرو(مینی بوس) به سمت خیابان تنگه شهرک ظفرحرکت نمودند.

کوهپیمایی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  راس ساعت 6:30 به شکل منظم و پیوسته در هوای ابری به همراه وزش باد سرد از مسیر خط الرأس یال قله ی فرخ شاد حرکتی منسجم را شروع نمودند بارش برف شب گذشته از ارتفاع دشت کاهو به بالا را سپیدپوش نموده بود گروه کوهنوردی یادشده تا قله دوکل را طی نمودند اطراف قله پوشیده از برف و یخ زدگی بود، ادامه مسیر خط الرأس به سمت قله فرخ شاد فرخشادتوسط گروه ، به دلیل یخ زدگی سنگ ها و صخره ها ریسک پذیر بود .بهمین دلیل طبق برنامه مسیر بازگشت از قله دوکل تا مزار شهدا در دستور کار قرار گرفت و درساعت 10:30 با حضور در گلزار شهدای گمنام  در پارک کوهستان ، ضمن قرائت فاتحه یاد و خاطره همه شهدا بخصوص شهدای گمنام را گرامی داشتند .

و در ادامه پذیرایی مختصری صورت گرفت و به سمت دانشگاه حرکت نمودند به حمد خداوند یکتا برنامه بدون مشکلی  حوالی ساعت 11:00 در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.