برنامه این هفته بامدیریت جناب آقای دکترنوذر محمدی (ریئس محترم اداره خدمات نوین مدیریت درمان استان) می باشد که صعود به قله فرخ شاد را در گروه ارتباطی تلگرام اعلام نمودند.

برنامه این هفته بامدیریت جناب آقای دکترنوذر محمدی (ریئس محترم اداره خدمات نوین مدیریت درمان استان) می باشد که صعود به قله فرخ شاد را  در گروه ارتباطی تلگرام اعلام نمودند.
برنامه بعدی بامدیریت جناب آقای محمدعلی بیات کارشناس پرستاری (از بازنشستگان محترم دانشگاه) می باشد که اعلام برنامه ایشان از طریق گروه ارتباطی تلگرام اطلاع رسانی می گردد.

نام و نام خانوادگی داوطلبین برنامه صعود به قله فرخ شاد

۱- سیامک  پردلی

۲- نوذر  محمدی

۳- حجت امجدیان

۴- مرضیه جوکار

۵- بابک بهرامیان

٦- هانیه تاسفی

۷- میلاد مومنی

۸- خلیل عسگری

۹- کوثر عسگری

۱۰-حسین داعی

۱۱-مجید لرستانی

۱۲  محمدرضا کاکایی

۱۳-حسین پردلی

۱۴-اعظم خواجوی

١۵-زهرا قهوه یی

۱۶ ـ تیمور محمدی

3 بدیهی است گزارش فعالیت مذکور پس از اجرای برنامه اطلاع رسانی می گردد.

--------------------------------

گزارش برنامه صعود به قله فرخشاد از مسیر تِک تِک

با سلام برابر هماهنگی بعمل آمده شرکت کنندگان گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز جمعه تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۶ به اسامی

1- سیامک پردلی۲- نوذرمحمدی۳- حجت امجدیان۴-مرضیه جوکار5-هانیه تاسفی6- میلاد مومنی آزاد7-حسین داعی8-مجید لرستانی9-محمدرضا کاکایی10-حسین پردلی۱1-اعظم خواجوی١2-زهرا قهوه یی۱3ـ تیمور محمدی بوسیله ی مینی بوس دانشگاه به رانندگی خلیل منصوری بعد از اقامه نمازصبح ازساختمان شماره یک دانشگاه به سمت پارک کوهستان حرکت نمودند.

گروه یاد شده با رعایت فاصله بصورت آهسته ، پیوسته ومنسجم توانستنددر یک روز ابرناکی قله فرخ شاد را از مسیر سینه سرخ،چشمه تِک تِک ، مربالاخانه صعود نمایند .در انتهای مسیر بازگشت پذیرایی مختصری از آنها بعمل آمد .

در نهایت به لطف خدا برنامه بدون مشکلی ،حوالی 12:00 در ساختمان دانشگاه خاتمه یافت.