برنامه این هفته بامدیریت جناب آقای صمصام دبیری کارشناس پرستاری (از بازنشستگان محترم دانشگاه) می باشد که تمرین سنگ نوردی بر دیواره های اطراف طاقبستان را در گروه ارتباطی تلگرام اعلام نمودند.

برنامه بعدی(اول اردیبهشت سال جاری) بامدیریت سرکارخانم هانیه تأسفی(کارشناس ارشد معماری واحد مدیریت عمرانی دانشگاه) می باشد که اعلام برنامه ایشان در زمان مقرراز طریق گروه ارتباطی تلگرام اطلاع رسانی می گردد.

اسامی داوطلبین به شرح ذیل می باشد:

نام   نام خانوادگی

۱- سیامک  پردلی

۲- صمصام دبیری

٣- هانیه تاسفی

۴- مه ناز محمدخانی

۵- تورج محمد یاری

٦-محمد حشمتی

۷-مجتبی صفدری

۸-حسین  داعی

۹-قربانعلی صیدی

۱۰- اکبر آزادی

۱۱-محمدرضا کاکایی

۱۲- مرضیه جوکار

۱۳-حسین پردلی

۱۴-حجت امجدیان

۱۵-سید محمد حسینی

۱۶- خلیل عسگری  انصراف

۱۷- کوثر  عسگری انصراف

جناب خلیل منصوری

بدیهی است گزارش فعالیت سنگ نوردی پس از اجرا برنامه اطلاع رسانی می گردد.

-----------------------------------------------------------

به نام خدا ودرود واحترام خدمت همنوردان گرامی ، گزارش برنامه سنگنوردی این هفته ۱۴۰۱/۱/۲۵:

شرکت کنندگان ۱-سیامک پردلی ۲-صمصام دبیری ٣-هانیه تاسفی ۴-مه ناز محمدخانی ۵-تورج محمدیاری ٦-محمد حشمتی ۷-مجتبی صفدری ۸-حسین داعی ۹-قربانعلی صیدی ۱۰- اکبر آزادی ۱۱-محمدرضا کاکایی ۱۲- مرضیه جوکار ۱۳-حسین پردلی۱۴-حجت امجدیان ۱۵-سید محمد حسینی .

راس ساعت ۱۵:۳۰ توسط مینی بوس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به رانندگی همراه همیشگی گروه جناب آقای خلیل منصوری ازساختمان شماره یک بسمت پارک کوهستان حرکت کرده و پس از پیاده شدن و عبور از کنار مزار شهدای گمنام و نثار فاتحه ، مسیر اجرای برنامه را تا کنار مسیر های نسار پیاده طی نموده و پس از برپایی کارگاه های مورد نظر ، همنوردان با استفاده از ابزارآلات فنی سنگنوردی ، تمرین های مربوطه را انجام دادند .

اصول صعود مصنوعی با استفاده از یومار ، پله رکاب ، فرود با ابزار ، تعویض طناب در هنگام صعود و فرود و همچنین صعود طبیعی از اهم تمرینات این هفته بود . پس از پایان تمرینات و جمع آوری وسایل و ابزارآلات ، گروه به سمت پایین حرکت کرده و در محلی در پارک کوهستان بعد از ساعت اذان مغرب و حمد وثنای خداوند متعال وصرف افطار سوار بر خودروی دانشگاه عازم ستاد شده و برنامه در ساعت ۲۱:۱۵ بدون هیچ اتفاقی درستاد دانشگاه خاتمه یافت .

درپایان از تمامی مسئولان محترم دانشگاه که امکان اجرای برنامه را فراهم نمودند کمال تشکر وقدردانی داریم .با سپاس صمصام دبیری.