برنامه این هفته بامدیریت سرکارخانم هانیه تأسفی(کارشناس ارشد معماری واحد مدیریت عمرانی دانشگاه) می باشد که فرود با تجهیزات سنگ نوردی از دره عقابها را در گروه ارتباطی تلگرام اعلام نمودند.

برنامه هفته آینده بامدیریت جناب آقای مجتبی صفدری (کارشناس ارشد برق مدیریت عمرانی دانشگاه) می باشد که اعلام برنامه ایشان در زمان مقرراز طریق گروه ارتباطی تلگرام اطلاع رسانی می گردد.

اسامی داوطلبین فرود با تجهیزات سنگ نوردی از دره عقابها

نام   نام خانوادگی

۱-سیامک  پردلی

۲-هانیه تاسفی

۳-مه ناز محمدخانی

۴-تورج محمدیاری

۵- اکبر آزادی  انصراف

۶-حسین داعی

۷-مجتبی صفدری

۸- محمد  داهیم

۹-محمدرضا کاکایی

۱۰-محمد حشمتی

۱۱-خلیل  عسگری

۱۲-قربانعلی صیدی

۱۳-غلامرضا شیبت زاده

۱۴-صمصام دبیری

راننده مینی بوس:

خلیل منصوری 09183855936  به شمارپلاک ۹۱۳:۱۹الف۱۲

گزارش فرود از دره عقاب ها:

بااحترام بدنبال هماهنگی بعمل آمده شرکت کنندگان برنامه به اسامی آقایان سیامک پردلی،خلیل عسگری ،محمد داهیم  ،صمصام دبیری ،حسین داعی،محمد رضا کاکایی، مجتبی صفدری ،محمدابراهیم حشمتی ،قربانعلی صیدی ، غلامرضا شیبت زاده ،تورج محمد یاری -خانم ها مه ناز محمد خانی وهانیه تاسفی  بودند که در ساعت 15:00 روز پنج شنبه تاریخ 1401/02/01 توسط مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری  به طرف طاق بستان حرکت نمودند کوهپیمایی درانتهای پارک غربی کوهستان از مسیر سینه سرخ به طرف قله فرخ شاد آغاز گردید بعد از عبورازسینه سرخ به سمت چشمه تک تک تغییر مسیر دادند ، کمی پایین از چشمه یادشده با رعایت موارد ایمنی و پروتکل بهداشتی فرود ازاولین کارگاه اجرا گردید .لازم به یادآوری است بیش از نیمی از افراد داوطلب اولین بار بود که فرود از دره عقابها را تجربه می نمودند علی ایحال گروه سنگ نوردی دانشگاه با عنایت به ضیق وقت موفق به فرود از ٤ کارگاه دره عقابها گردید. حوالی ساعت 19:00  به سمت پارک کوهستان تغییر مسیر صورت گرفت .در پارک مذکور پس از صرف افطاری مختصری به سمت ستاد دانشگاه حرکت کردند والحمدالله بدون مشکلی برنامه در ساعت 21:00 خاتمه یافت.

بدینوسیله از همراهی همنوردان گرامی و مساعدت مسئولین محترم دست اندر کار دانشگاه تشکروقدردانی می گردد.