برنامه سنگ نوردی این هفته تحت عنوان فرود از دره تاف می باشد.

برنامه هفته آینده صعود به قله ی خلنو بامدیریت جناب آقای مجید لرستانی - کارشناس حسابداری حرفه ای(از بازنشستگان محترم دانشگاه) می باشد که اعلام برنامه ایشان از طریق گروه ارتباطی تلگرام اطلاع رسانی می گردد.
  برنامه سنگ نوردی این هفته بامدیریت جناب آقای مجتبی صفدری (کارشناس ارشد برق مدیریت عمرانی دانشگاه) می باشد .طبق روال جاری مراحل ثبت نام پس از اطلاع رسانی ، درگروه ارتباطی تلگرام دانشگاه صورت گرفت.24

اسامی داوطلبین برنامه سنگ نوردی دره تاف

۱-سیامک   پردلی

۲-محمد داهیم

۳-مجتبی صفدری

۴-غلامرضا شیبت زاده

٥- غلامرضا شیبت زاده

۶- مرضیه جوکار

۷-نوذر محمدی

۸-محمدابراهیم حشمتی

آقای خلیل منصوری 09183855936 راننده مینی بوس:به شمارپلاک ۹۱۳:۱۹الف۱۲

بدیهی است گزارش فعالیت سنگ نوردی پس از اجرای برنامه اطلاع رسانی می گردد.

گزارش صعود به قله تاف و فرود از تنگه تاف

سلام

با احترام ،برابر برنامه درجمعه مورخه ۱۴۰۱/۰۴/۰۳ شرکت کنندگان به اسامی آقایان سیامک  پردلی ، محمد داهیم، مجتبی صفدری، غلامرضا شیبت زاده، محمد رضا کاکایی، نوذر محمدی، محمدابراهیم حشمتی و خانم مرضیه جوکار بعد از اذان صبح بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری  به سمت کوهستان پراو  حرکت نمودند. در ساعت ۵ صبح با یاد و نام خدا ازنگهبانی محیط زیست چالابه بطرف قله تاف برنامه کوهپیمایی آغاز گردید بر فراز قله ی تاف  پس از گرفتن تصاویری چند و خوردن صبحانه ی مختصر ادامه مسیر به سمت قعر دره (شرق) صورت گرفت تا اینکه به اولین کارگاه دره تاف رسیدند حوالی ساعت ۰۹:۰۰ فرود از کارگاه ها با ابزار فنی و رعایت نکات ایمنی یکی پس از دیگری صورت گرفت .

لازم به ذکر است که بعد از کارگاه پنجم جهت تسهیل فرود سنگ نوردان وجلوگیری از کوتاه نمودن طول فرود مسیر انحرافی ، کارگاهی برقرار گردید.علی ایحال فرود از ۱۱ کارگاه های مسیر دره صورت گرفت و به حمد خداوند یکتا برنامه بدون مشکلی ساعت ۱۵:۳۰ در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.

با تشکر از کلیه مسئولین محترم و‌دست اندرکاران دانشگاه که همیشه یار و یاور گروه هستند.