مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه:

تقویت وضعیت مالی بخش عملیاتی دانشگاه در دستور کار است

جلسه مدیران گروه های آموزشی بالینی با حضور رییس دانشگاه ،معاونین توسعه مدیریت و منابع،آموزش و درمان دانشگاه و مدیران گروه های بالینی برگزار شد.

مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه در این نشست افزود: وضعیت کنونی کشور به لحاظ مالی شرایط مناسبی نیست و در این اوضاع تلاش می کنیم جلوی هزینه اضافی را بگیریم و بخش عملیاتی دانشگاه را به لحاظ مالی تقویت کنیم.

وی گفت: منابع بودجه دانشگاه از دو منبع عمومی و اختصاص تامین می شود که هر دوی این منابع در حال حاضر آنچنان نیست که همه مشکلات دانشگاه را بشود با آن حل کرد.

مهندس کریمی بیان کرد: متمرکز کردن همه هزینه ها در ستاد اقدامی  بوده که طی سالیان متمادی ادامه داشته است ، درپی رفع این مشکل هستیم و انشاءاله که بتوانیم بیمارستانها را مستقل کنیم و با تصمیمات جدیدی که اتخاذ شود به آینده وضعیت پزشکان در دانشگاه امیدوار هستیم و تلاش مجموعه مدیریتی دانشگاه رفع دغدغه اعضای محترم هیئت علمی است.