بازدید دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت از پروژه های مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)

دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت  که وی را دکتر محمدی رییس دانشگاه و معاونین توسعه مدیریت و منابع و غذا و دارو همراهی می کردند، از پروژه های مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع)بازدید کرد.

وی طی این بازدید وضعیت روند اجرای پروژه بیمارستان سرطان بهارستان، پت اسکن، استروک سنتر  و بخش جدید NICU و آزمایشگاه بیمارستان امام رضا (ع) مورد بررسی و بازدید قرار گرفت.

همچنین دکتر کریمی معاون درمان وزارت بهداشت در این بازدید در خصوص تامین اعتبار لازم  جهت تسریع در راه اندازی و تجهیز بیمارستان سرطان بهارستان و تجهیز بخش جدید NICU بیمارستان امام رضا (ع) قول مساعد دادند.

گفتنی است معاون درمان وزارت بهداشت در این بازدید ضمن گفتگو با پرسنل این مرکز و رسیدگی به مطالبات ودرخواست آنها، از بیماران بستری در این بیمارستان نیز عیادت و دلجویی کرد.