معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیامی روز روابط عمومی و ارتباطات را به فعالان این عرصه تبریک گفت:

متن پیام بدین شرح است:

به نام خدا

روز روابط عمومی و ارتباطات؛ روز همگان است چرا که از آغاز خلقت بشر تا کنون یکی از مهمترین بخش های زندگی انسان، ارتباط بوده، به ویژه در حال حاضر که با توسعه فناوری های ارتباطی، ارتباطات وسعت خیره کننده ای یافته است.

در  میان این پیچیدگی و گستردگی روزافزون، کارگزاران و دست اندرکاران ارتباطات و روابط عمومی در صدد ساماندهی ارتباطات دوسویه برای تسهیل کارها، درک و فهم مشترک و اصلاح امور  و روندهای جاری هستند.

به اعتقاد اینجانب روابط عمومی ها بر پایه اصول صداقت، شفافیت و روزامدی، با تخصص و تسلط بر دگرگونی سریع رسانه ها و وسایل ارتباط جمعی در میان همهمه ارتباط، می توانند در وظیفه سنگین خود سربلند باشند.

در چنین روزی برخود لازم می دانم از همه همکاران عزیزم در حوزه روابط عمومی در سراسر استان تقدیر نمایم و امیدوارم در انجام‌ وظیفه خطیر خود روز به روز موفق و سربلند باشند.