محسن شمسی مدیر پشتیبانی دانشگاه:

اقدامات مدیریت پشتیبانی دانشگاه در راستای بهینه سازی مصرف انرژی قابل توجه بوده است

محسن شمسی مدیر پشتیبانی دانشگاه در خصوص اقدامات این مدیریت در راستای بهینه سازی مصرف انرژی گفت: با مساعدت معاونت توسعه مدیریت و منابع و به منظور جلوگیری از هدر رفت انرژی و بهینه سازی مصرف آب و برق اقدامات مناسبی صورت گرفته است.

وی ابراز داشت: این مدیریت در اولین اقدام با بهینه سازی سیستم هواساز و چیلر ساختمان ستاد، اکثر کولرها گازی مجموعه را از چرخه سرمایشی حذف نموده که منجر به کاهش ۴۰ درصدی میزان مصرف برق شده است.

مهندس شمسی افزود: ارتقاء و بروزرسانی الکتروپمپ ها جهت بهینه سازی مصرف آب و کاهش ساعات کاری سیستم های خنک کننده از دیگر اقدامات این مدیریت در بهینه سازی مصرف انرژی می‌باشد.

مدیر پشتیبانی دانشگاه اظهار داشت: در این راستا سیستم آبیاری فضای سبز نیز از آب شرب شهری تفکیک و به چاه موجود در محوطه ساختمان وصل شد.
۲۴ خرداد ۱۴۰۲ ۰۹:۰۹