شهرام کاظمی مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه:

8 تیم به مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتسال کارکنان دانشگاه راه یافتند

شهرام کاظمی مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه با اشاره به مشابقات فوتسال کارکنان دانشگاه گفت: در ادامه دومین دوره مسابقات فوتسال یادواره شهدای مدافع سلامت از بین ۲۲ تیم شرکت کننده در این مسابقات ۸ تیم به مرحله یک چهارم نهایی راه یافتند.

وی افزود: مرحله گروهی این مسابقات پس از انجام ۵۰ بازی در مجموعه ورزشی شهدا به پایان رسید و تیمهای اول و دوم هر ۴ گروه مشخص شد.

کاظمی اظهار داشت: در گروه A ستاد الف و ثلاث باباجانی، در گروه B جوانرود و ستاد شاهد و ایثارگر، در گروه C فوریتهای پزشکی و مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه و در گروه D دانشکده دندانپزشکی و بیمارستان امام رضا(ع) به مرحله بعد راه یافتند.

مسئول تربیت بدنی کارکنان دانشگاه گفت: مرحله یک چهارم این مسابقات روز شنبه ۱۳ آبان و مرحله نیمه نهایی روز دوشنبه ۱۵ آبان برگزار می شود.