مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع:

مسابقات فوتسال یادواره شهدای مدافع سلامت با قهرمانی تیم فوریتهای پزشکی به پایان رسید

مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه گفت: دومین دوره مسابقات فوتسال یادواره شهدای مدافع سلامت، با قهرمانی تیم فوریتهای پزشکی به ایستگاه آخر رسید و تیم های دانشکده دندانپزشکی و شبکه جوانرود دوم و سوم شدند.

مهندس کریمی افزود: رده بندی و فینال این مسابقات عصر امروز برگزار شد و تیم فوریتهای پزشکی با نتیجه ۵ بر صفر دانشکده دندانپزشکی را شکست داد و شبکه جوانرود نیز با نتیجه ۳ بر ۲ از سد ستاد شاهد و ایثارگر گذشت.

وی اظهار داشت: در این مسابقات که به مناسبت هفته تربیت بدنی و تحت عنوان یادواره شهدای مدافع سلامت برگزار شد، ۲۷۰ ورزشکار در قالب ۲۲ تیم به مصاف هم رفتند.