بررسی مدارک پذیرفته شدگان آزمون استخدامی مهر ماه سالجاری

شهرام دمیاد مدیر منابع انسانی دانشگاه در خصوص پروسه تحویل و بررس یمدارک پذیرفته شدگان آزمون استخدامی وزارت بهداشت گفت: پس از برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مهر ماه سالجاری و اعلام بیش از ظرفیت پذیرفته شدگان، طی سه روز اخیر از ۷۶۶ نفر جهت بررسی مدارک در مجموعه ورزشی شهید سلیمانی دعوت بعمل آمد.

وی ازود: از این تعداد ۳۳۸ نفر پس از طی مراحل گزینش و انجام مصاحبه به عنوان نفرات اصلی پذیرفته می شوند.

دمیاد اظهار داشت: پس از دریافت مدارک، مدیریت منابع انسانی در قالب ۵ تیم به بررسی مدارک می پردازد و بر اساس اعلام وزارت بهداشت حداکثر تا ۲۰ روز آینده، اسامی افراد پذیرفته شده اعلام می گردد.

مدیر منابع انسانی دانشگاه در ادامه ابراز داشت: این مدیریت در این مدت تمام تلاش خود را بکار گرفته تا با حداکثر توان و با انظباط و دقت خاصی این پروسه را در جهت احقاق حق داوطلبین به اتمام رساند.

دمیاد در پایان گفت: بر خود لازم می دانم از همراهی و همکاری مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع و دکتر غلامی معاون دانشجویی، فرهنگی در انجام این پروسه حساس تشکر و قدردانی نمایم.