پیام تبریک معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت روز حسابدار

مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیامی فرا رسیدن روز حسابدار را تبریک گفت:

"به نام خدا"

آموزش و توسعه در امور مالی ، تحولات و تغییرات در قوانین و استانداردهای حسابداری در کنار ارتقاء و گسترش سامانه های نظارتی در حال افزایش می باشد.

سازمانهایی پویا خواهند بود که با ارائه آموزش، تمرین و یادگیری، نگرانی ها و ریسک های ناشی از تحولات دنیای مالی و حسابداری را کاهش داده و با ارتقای مهارت های کارکنان در مسیر تعالی سازمانی گام بر دارند.

باید بیاموزیم گام نهادن در مسیر آموزش، تحلیل اطلاعات و انتقال آن ، یک تفکر فرآیندی در مسیر رشد، توسعه و تحقق رسالت و مسئولیت حرفه ای حسابداران می باشد.

روز حسابدار فرصتی مغتنم و ارزشمند برای قدردانی از تلاش و اهتمام شما همکاران و حسابداران خبره در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه است .

ضمن تشکر از همه شما همکاران حوزه مالی، توفیق استمرار خدمتگذاری به آحاد جامعه را برای شما همکاران عزیز از خداوند منان آرزومندم.