برنامه آموزشی تربیت ارزیابان ویژه داوطلبین آزمون استخدامی مهر ماه برگزار شد

دکتر گلاره حاتم مدیر توسعه سازمان و تحول اداری دانشگاه در خصوص روند آموزش ارزیابان مصاحبه آزمون استخدامی گفت: برنامه آموزشی تربیت ارزیابان ویژه دانشگاهی‌ به منظور انجام مصاحبه تخصصی داوطلبین آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی دو روز به انجام رسید.

حاتم افزود:در این برنامه دو روزه ارزیابانی از حوزه های بهداشت، درمان و توسعه آموزش های لازم برای انجام مصاحبه نیروهای جدید الاستخدام را فرا گرفتند.

وی با اشاره به زمان شروع فرآیند انجام مصاحبه اظهار داشت: به محض اعلام اسامی پذیرفته شدگان این آزمون از سوی مدیریت منابع انسانی دانشگاه، مصاحبه تخصصی با کمک ارزیابان آغاز می شود.

گفتنی است در خلال این برنامه مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و حجت الاسلام محبی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه حضور یافتند و بر نقش مهم و حساس ارزیابان تاکید داشتند.