نشست هم اندیشی مدیران حوزه معاونت توسعه

نشست هم اندیشی مدیران حوزه معاونت توسعه ظهر امروز به ریاست مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه و با حضور قائم مقام معاونت توسعه و مدیران بودجه، منابع انسانی، تحول اداری، منابع فیزیکی، آمار و فناوری اطلاعات و امور مالی برگزار شد.

در این نشست هر یک از مدیران ضمن ارائه گزارشی از عملکرد و اقدامات حوزه کاری خود، به بیان چالش ها و مشکلات موجود پرداختند.

وضعیت پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت استان با تاکید بر پروژه بیمارستان بهارستان و ثلاث باباجانی، موضوع مولد سازی و پردیس دانشگاه، وضعیت اعتبارات و منابع مالی، تایمکس مرکزی، بررسی پست های سازمانی جدید و نیروی انسانی از جمله موارد مطروحه در این نشست بود.

مهندس کریمی در این نشست ضمن تقدیر از زحمات همکاران معاونت توسعه، تلاش همه جانبه در جهت نیل به اهداف سازمان را مهم و حیاتی عنوان کرد.