معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیامی فرا رسیدن روز مهندس را تبریک گفت:

مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیامی فرا رسیدن روز مهندس را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

پنجم اسفند ماه، روز ولادت دانشمند بزرگ ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی، روز مهندس نامگذاری شده است.

بدون شک نامگذاری این روز و بزرگداشت خواجه نصیر به عنوان شخصیتی نمونه و الگو در مهندسی کهن ایران اسلامی، به نام روز مهندس، در راستای توجه به نقش والا و ارزشمند تلاشگران این عرصه می باشد.

مهندسان به عنوان سرمایه تخصصی کشور، قادرند با بهره مندی از قدرت تحلیل در عرصه‌های علمی، جامعه را در رسیدن به توسعه همه جانبه و پایدار یاری کنند .

روز مهندس روز پاسداشت خلاقیت، ابتکار، نوآوری و ابداع در عرصه اندیشه و عمل و روز گرامیداشت پیشگامان پیشرفت و سازندگی در کشور است .

اینجانب این روز را به همه همکاران تلاشگر این عرصه در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، تبریک می گویم و توفیقات روزافزون این قشر پرتوان را در کمک به توسعه و پیشرفت کشور، از درگاه خداوند متعال خواستارم.