تخفیفات ۴۰ درصدی مهمانسرای دانشگاه به مناسبت نیمه شعبان

محمد رشیدی مدیر مهمانسرا و رستوران سلامت دانشگاه از تخفیفات ۴۰ درصدی مهمانسرای دانشگاه به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

وی گفت: به مناسبت فرا رسیدن میلاد با سعادت حضرت مهدی موعود(عج)، مهمانسرا و رستوران سلامت دانشگاه در راستای ارائه خدمات رفاهی، تخفیفات ویژه ای را برای همکاران عزیز در نظر گرفته است.

رشیدی افزود: این تخفیفات از فردا  ششم اسفند آغاز تا هشتم اسفند ماه ادامه خواهد داشت.

مدیر مهمانسرا و رستوران سلامت دانشگاه اظهار داشت: درصد تخفیفات شامل ۴۰ درصد تخفیف در هر روز برای ۱۰ پرس غذای ایرانی، پیتزا، ساندویچ و کافی شاپ به تفکیک هر کدام و ۵۰ درصد صبحانه تا بازه زمانی فوق می باشد و همکاران می توانند جهت صرف ناهار و یا ثبت سفارش از ساعت ۱۲ الی ۱۵ و جهت شام از ۱۸:۳۰ الی ۲۱ به مهمانسرای دانشگاه واقع در جنب بیمارستان امام علی (ع) مراجعه نمایند.