امکان رزرو و استفاده از هتل ایران رامسر تمدید شد

امیدی مدیر پشتیبانی و امور رفاهی دانشگاه از امکان رزرو و استفاده از هتل ایران رامسر خبر داد.

وی گفت: با توجه به استقبال و رضایت همکاران از خدمات رفاهی و  اسکان در هتل ایران رامسر و اعزام بیش از ۱۰۰۰ نفر از کارکنان و خانواده آنان به این مجتمع رفاهی، مدیریت پشتیبانی و امور رفاهی  در پی مذاکرات صورت گرفته با دانشگاه‌ علوم پزشکی ایران و در راستای ارتقا خدمات رفاهی، امکان رزرو و استفاده ازمجتمع مذکور جهت استفاده همکاران را تمدید نمود.

امیدی افزود: کلیه همکاران می توانند به منظور استفاده از هتل ایران رامسر، از طریق سامانه پرسنلی آذرخش نسبت به ثبت تقاضای خود اقدام نمایند و به منظور اعمال عدالت در بهره‌مندی از امکانات رفاهی برای همه کارکنان؛ اولویت اعزام با آن دسته از عزیزانی است که تاکنون از این سهمیه استفاده نکرده باشند.