تبریک معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه به مناسبت روز ملی منابع انسانی

مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در پیامی فرا رسیدن روز ملی منابع انسانی را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

بزرگترین ثروت و سرمایه سازمانها نیروی انسانی آن سازمان است، تمامی منابع و امکانات، از زیر ساخت ها و منابع فیزیکی تا تکنولوژی و فناوری های نوین و از منابع مالی تا داشته های ناملموس، همه در صورتی کارکرد و اثربخشی لازم را دارند که در خدمت منابع انسانی سازمان باشند و هنر مدیران این است تا در راستای توسعه و تجهیز سازمان و حتی فراتر آن، در اندیشه بازآموزی، انگیزه بخشی و همدلی بین کارکنان مجموعه باشند.

روز منابع انسانی به ما یادآوری می کند که نه تنها از این ثروت عظیم غفلت نکنیم که همواره توجه ویژه خود را به آنان معطوف نماییم.

این روز را به همه همکاران در خانواده بزرگ و سربلند دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تبریک می گویم و خوشدلی و سلامت را برای همه آنها آرزو می نمایم.