پیمایش 12 کیلومتری جنوب به شمال مسیرکوه هُجر توسط گروه کوهنوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

برنامه بعدی توسط جناب خلیل عسگری از طریق ارتباط گروهی کوهنوردان دانشگاه در تلگرام منتشر وبدنبال آن داوطلبین با مسئولیت خود ثبت نام می نمایند.
سلام

گزارش برنامه کوه هُجر:

با احترام بدنبال هماهنگی بعمل آمده داوطلبین صعود به کوه هُجر در اول وقت روز یازدهم بهمن ماه 1398 به اسامی آقایان سیامک پُردلی ،خلیل عسگری ،محمدعلی خزایی ،نوذر محمدی ،حسین داعی ، مجتبی صفدری ،حجت ا. . . امجدیان ،محمدرضا کاکایی وحسین پُردلی به وسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری به طرف جاده بیستون-صحنه و از آنجا پس از عبور از روستاهای حیدر آباد،محمدآباد،کاشانتو وماران تو به دامنه جنوبی کوه هُجر رسیدیم و از ساعت 07:15 دقیقه کوهپیمایی را آغاز نمودیم و از آن مکان  بوسیله جاده مالرو با شیب ملایم   هدایت به قسمت بالای کوه شدیم و در این ناحیه به منطقه ی برفی رسیدیم وبا عبور از این مرحله   قله سفید پوش هجُر با ارتفاع 2550 فتح گردید همچنان مسیر را ادامه دادیم و از دامنه شمالی که مملو از برف بود پایین آمدیم در این ناحیه ارتفاع برف به بالاتر از زانو می رسید به هر تقدیر آخرین مسیر کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی دره اوتاف بود که پس از آن راهی روستای جیهون آباد شدیم و به میزبانی مهندس مجتبی صفدری در حوالی ساعت 15:00 شروع به صرف ناهار نمودیم.فرصت را غنیمت شمرده بدینوسیله از جناب صفدری تشکر و قدردانی می نماییم . آرزوی سلامتی وتوفیقات روزافزون نامبرده را از خداوند متعال آرزومندیم .

علی ایحال حوالی ساعت 18:00 همان روز برنامه به لطف خدا بدون مشکلی در ساختمان شماره یک دانشگاه خاتمه یافت. والسلام