گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت گرامی داشت دهه ی مبارک فجر برنامه ی کوهنوردی تحت عنوان صعود به قله کوسفید با ارتفاع 2859 متری به تاریخ 1399/11/16 در هوایی پایداربرگزار نمودند.

گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت گرامی داشت دهه ی مبارک  فجر برنامه ی کوهنوردی تحت عنوان  صعود به قله کوسفید با ارتفاع 2859 متری به تاریخ 1399/11/16  در هوایی پایداربرگزار نمودند.
برنامه بعدی متعاقباً از طریق گروه ارتباطی تلگرام اطلاع رسانی می گردد.

سفیدکوه:

این رشته کوه در10 کیلومتری جنوب شهر کرمانشاه قرار گرفته و به طرف استان لرستان امتداد دارد.

بلندترین قله سفید کوه در استان کرمانشاه 2809 متر ارتفاع و مسافت هوایی آن در 40 کیلومتری جنوب شرقی شهر کرمانشاه قرار دارد و اکثر اوقات پوشیده از برف است.

خط الرأس سفید کوه مرز طبیعی بین منطقه درود فرامان و سرفیروز آباد ماهیدشت در شهرستان کرمانشاه است.

این کوه همانند کوه های دالاهو، پراو و شاهو جزء زاگرس مرتفع می باشد.

ریز آبه های دامنه شمالی این کوه به رودخانه «قره‌سو» و ریزابه های دامنه جنوبی آن به رودخانه «مِرگ» می ریزد.

سفید کوه به لحاظ چشم انداز دل نشینی که دارد و همچنین طبیعت بکر و لطافت هوایش در ایام مختلف سال به ویژه در فصول بهار و تابستان پذیرای طبیعت گردان بسیاری از سراسر کشور است

دسترسی به این کوه از دوجبهه شمالی وجنوبی آن می باشد:

- مسیر جبهه جنوبی : (جاده هلشی است) به سوی میدان فردوسی-جاده سراب قنبر روستای جیران بلاغ-دوراهی به سمت چپ زیارتگاه قنبرزنگی وبعد بارسیدن به روستای سراب فیروز آباد وباعبور ازجاده خاکی کنار دبیرستان خلیج این روستا  به کوهپایه می رسد.

-مسیرجبهه ی شمالی از روستای شیرازی می باشد که از طرف شهرک رسالت کرمانشاه وبعداز شهرک ادامه راه به سمت بزرگراه بیستون-اسلام آبادودر طرف مقابل آن طرف بزرگراه ادامه راه از روستای عمه وطی کردن تقریبا 32 کیلومتر وجاگذاردن روستا های دوکانه ، انگز، کله هو وبارسیدن به روستای شیرازی که در انتهای مسیر است قله در سمت راست واقع شده است.

لازم به یادآوری است روستای گره بان درروبروی روستای شیرازی در آن طرف رودخانه می باشد

سلام گزارش برنامه کوه سفید:

با احترام ، گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت گرامی داشت دهه ی مبارک  فجر برنامه ی کوهنوردی تحت عنوان  صعود به قله کوسفید با ارتفاع 2859 متری به تاریخ 1399/11/16  در هوایی پایداربرگزار نمودند. بدنبال ثبت نامی که از داوطلبین در گروه ارتباطی تلگرام صورت گرفت آقایان سیامک پُردلی ،خلیل عسگری ، بابک بهرامیان،مهدی جباری ،صمصام دبیری ،حسین داعی ،مجتبی صفدری ،فریبرز محمودی ، رسول نعمتی ،محمد امین مرادی وخانم ها دکتر مرضیه جوکار و آزاده محمودی در اول وقت روز پنجشنبه از ساختمان شماره یک  بوسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی خلیل منصوری به سمت روستای سراب فیروزآباد و از آنجا جاده فرعی را به طرف دامنه ی کوه سفید حرکت نمودندبا عنایت به وضعیت گِل لای بودن جاده ، کوهپیمایی در نقطه مکان به مختصات جغرافیایی 34° 3'23.96"N و 47°19'55.80"E شروع گردید کوهنوردی آهسته و پیوسته تا قله صورت گرفت بازگشت از قله از مسیر شن اسکی تا جاده نزدیک روستای تازه ساز صورت گرفت. سپس چند کیلومتر جاده گِلی را تا پای ماشین پیمودند و درنهایت بوسیله مینی بوس دنباله راه بازگشت به دانشگاه طی گردید به حمد خدا برنامه بدون مشکلی حوالی ساعت 17:00 در ساختمان شماره یک ستاد خاتمه یافت.والسلام