بازدید از غار خشت(مرخشت) توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه عملی گردید.

صعود به قله بیستون زا در دستور کار گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه قرار گرفت.
داوطلبین می توانند از طریق گروه ارتباطی تلگرام نسبت به تکمیل فرایند ثبت نام اقدام نمایند.
بدیهی است در صورت مساعد بودن وضعیت جوی هوا نسبت به صعود قله یادشده اقدام بعمل خواهد آمد.
گزارش برنامه مرخشت:

سلام با احترام قابل عرض است طبق اطلاع رسانی قبلی وبرنامه اعلام شده در گروه ارتباطی تلگرام دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ،سنگ نوردان داوطلب به اسامی آقایان سیامک پردلی، نادر منتظریانی، صمصام دبیری، قربانعلی صیدی، حسین داعی، محمدرضا کاکایی، مجتبی صفدری، محمد امین شهبازی، حسین پردلی و خانم ها ثریا شهبازی، مرضیه جوکار، هانیه تاسفی، آزاده محمودی و مریم باشکوه اول وقت روز جمعه تاریخ 1400/08/07 به وسیله مینی بوس دانشگاه به رانندگی آقای خلیل منصوری به طرف روستای چشمه سهراب (جاده بیستون-سنقر)حرکت نمودند از آنجایی که مرخشت در بلندای دامنه ی کوه باشیبی نسبتاً تندی قرار گرفته ،گروه کوهنوردی دانشگاه با تجهیزات سنگ نوردی و گذر از سه مانع صخره ای پیش رو به غار خشت دسترسی یافتند پس از بازدید و گرفتن تصاویر چند مسیر بازگشت را دنبال نمودند.

علی ایحال به پاس خداوند یکتا برنامه بدون مشکلی در ساعت 12:00 همان روز در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.