صعود قله بیستون زا توسط گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

برنامه بعدی اختصاص به تمرین سنگ نوردی است که اطلاعیه مرتبط به آن از طریق گروه ارتباطی تلگرامی منتشر خواهد گردید.
آدرس کانال تلگرامی:
KOH1111@

ناحیه ی جنوبی کوه بیستون مشرف به اتوبانی است که از پلیس راه کرمانشاه -بیستون  تا شهرک بیستون قرار دارد.

قله ی اصلی کوه بیستون با ارتفاع 2760متراز سطح دریا قرار دارد.

بیستون زا با ارتفاع 2265متر یکی از قلل فرعی  کوه بیستون می باشد که در جبهه ی غربی این کوه قرار دارد .

بهترین دسترسی به قله بیستون زا، جاده خاکی به مسافت دو کیلومتر روبروی پلیس راه(ناحیه ی شمالی پلیس راه) می باشد

در انتهای جاده خاکی مذکور کوهپیمایی حدود سه و نیم کیلومتر  از مسیر پاکوب (مسیر میشه ری)  تا قله طی مسیر دارد.

و اینکه کوهنوردان  با جوشش چندین چشمه (سالهای پرآبی)  در مسیر کوهپیمایی مواجه خواهند شد.

یادی از ایام کوهنوردان دانشگاه طبق روایت تصویر

اسامی داوطلبین صعود به قله بیستون زا

در اول وقت روز جمعه مورخه ۱400/08/14 از درب ستاد دانشگاه به شرح ذیل می‌باشد :

۱ -سیامک پردلی

۲-محمد رضا کاکایی

۳- محمد داهیم

۴_حسین تیشه کنی

۵- قربانعلی صیدی

۶- علی کلانتری

۷-مرضیه جوکار

8-نوذر  محمدی

٩- هانیه تاسفی

۱۰-مجتبی صفدری

۱۱-حسین داعی

۱۲-اکبر خدامرادی

۱۳-بابک    بهرامیان

۱۴-مریم    باشکوه

۱۵-صمصام دبیری

و خلیل منصوری راننده مینی بوس

بدیهی است گزارش فعالیت گوهنوردی پس از اجرای برنامه اطلاع رسانی می گردد.

--------------------

گزارش برنامه قله بیستون زا با ارتفاع 2265 متر:

با سلام ،برابر هماهنگی های بعمل آمده و ثبت نامی که صورت گرفت هیجده نفر از اعضاء گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در اول وقت روز جمعه تاریخ 1400/08/14  از ساختمان شماره یک دانشگاه بوسیله دو دستگاه خودرو(مینی بوس و سواری سمند)به سمت دامنه کوه بیستون(مسیر میشه ری)رفتند .

کوهپیمایی را در همان مکان با یادی از نام خداوند متعال شروع نمودند گروه آهسته و پیوسته از راه پا کوب تا قله حرکتی منسجم داشتند آسمان را می توان بصورت ابرناکی همراه با وزش بادتوصیف نمود

در ناحیه شمالی قله دمای احساسی پایین تری داشت که قابل تحمل بود.

انجام مسیر بازگشت از قله پس از استراحت و گرفتن تصاویریادگاری در بلندای بیستون زا صورت گرفت.

پس از فرود از کوه ،ناهار صرف گردید .

به پاس خداوند یکتا برنامه بدون مشکلی حوالی ساعت 13:00 در ساختمان ستاد دانشگاه خاتمه یافت.

.