تمرین سنگ نوردی در محل سایت موسوم به منظومه شمسی توسط گروه سنگ نوردان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

برنامه بعدی از طریق گروه ارتباطی تلگرام اطلاع رسانی می گردد.

ثبت نام داوطلبین بصورت فرمت ذیل در گروه ارتباطی تلگرام در اوایل هفته اطلاع رسانی گردید.

به نام خالق کوه ها

باسلام و عرض ادب و احترا م خدمت همنوردان گرامی

برنامه بعدی گروه کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تمرین سنگنوردی درسایت " منظومه شمسی " اعلام میگردد.

زمان حرکت تیم روز پنج شنبه١٤٠٠/٠٩/٠٤ ساعت هفت صبح از ساختمان شماره یک دانشگاه می باشد .

همنوردان شرکت کننده در برنامه با علم به اینکه مسئولیت عواقب  هر نوع رویدادناگواررا از زمان حرکت تا پایان برنامه را تقبل می نمایند می توانند با اضافه نمودن نام خود به لیست ذیل حداکثرتا  ساعت ٢٢ روز دو شنبه ١٤٠٠/٠٩/٠١اعلام آمادگی نمایند .

لازم به ذکر است در صورت بروز هرگونه حادثه ایی مسئولیتی متوجه مقامات محترم دانشگاه و مسئول محترم گروه کوهنوردی دانشگاه نمی گردد.

وسایل موردنیاز : همراه داشتن وسایل انفرادی سنگنوردی ( هارنس ، کلاه ایمنی ،کاربین پیچ ، ریورسو ،  ...)

سلام هم طنابان  گرامی

همانطور که از قبل وعده داده شده بود از مباحث مورد نظر در تمرین این هفته که پیش نیاز صعود های کُرد ه ای با گروه سنگ نوردی بر روی دیواره ها می باشد عبارتنداز:

توانایی عملیات صعود  بصورت سرطناب.

استفاده از ابزارمناسب برای فرود زمان رسیدن به کارگاه

حمایت صحیح با ابزار متناسب

با آرزوی موفقیت

گزارش برنامه سنگنوردی سایت منظومه شمسی:

باسلام و احترام،

بدنبال هماهنگی های صورت گرفته شرکت کنندگان برنامه فوق رأس ساعت ۷:۰۰ صبح روزپنجشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۹/۰۴ از ساختمان ستاد دانشگاه علوم پزشکی به سمت سایت سنگ نوردی منظومه شمسی  در منطقه ی چرخه لان واقع در پلیس راه سنندج حرکت نمودند . حوالی  ساعت ۷:۳۰ برنامه را با یاد نام خدا شروع نمودند همانطور که مستحضرید چندین مسیر در این سایت گشایش شده که طبق برنامه چند مسیر بصورت سر طناب و صعود های طبیعی و مصنوعی  مورد تمرین قرار گرفت .پس از تمرین در مسیرهای متفاوت طبق زمان بندی برنامه استفاده از ابزار ها، انواع گره ها و تمرین های مربوطه در دستور کار قرار گرفت که همه همطنابان تمرین ها را بطور کامل زیر نظرمدیر محترم گروه کوهنوردی و اساتید گروه انجام دادند و ساعت ۱۴ پس از صرف نهار تدارک دیده شده  بسوی ستاد دانشگاه حرکت والحمدالله برنامه بدون مشکلی در ساعت ۱۵ در ساختمان دانشگاه خاتمه یافت.

همطنابان شرکت کننده در این برنامه به شرح ذیل میباشند:

آقایان:سیامک پردلی،نادرمنتظریانی،صمصام دبیری،محمدرضاکاکایی،غلامرضاشیبت زاده،قربانعلی صیدی،حسین داعی،حسین پردلی،محمد امین شهبازی

خانمها:مرضیه جوکار،ثریا شهبازی،هانیه تاسفی،آزاده محمودی،مریم باشکوه