مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه:

نشست صمیمانه دکتر مصری نایب رئیس و نماینده مردم شریف کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اعضای هیات رئیسه و مدیران ارشد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ،روسای دانشکده ها، بیمارستان ها و شبکه ها پیرامون مسائل و مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان برگزار شد.

مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه در این نشست ضمن تقدیر از حمایتهای بی دریغ دکتر مصری از دانشگاه علوم پزشکی گفت: در حوزه منابع مالی دانشگاه با کمبود بودجه مواجه است و درآمد بیمارستانها تراز منفی دارد.

وی افزود: بخشی از این مشکلات مربوط به خود دانشگاه می باشد که درصدد رفع آن هستیم و بخش دیگری از مشکلات تصمیماتی است که در سطح ملی گرفته می شود.

مهندس کریمی در ادامه اظهار داشت: سنوات ایثارگران ، حق مناطق محروم ، بهره وری فوریتهای پزشکی ، کمبود آمبولانس ، کمبود نیروی انسانی، حقوق و دستمزد کم دستیاران ، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ازجمله موضوعاتی است که نیاز به رسیدگی و پیگیری دارد.

۲۸ دی ۱۴۰۱ ۱۲:۱۴