راه اندازی تایمکس مرکزی نتایج مثبتی به دنبال دارد

جلسه توجیهی تایمکس مرکزی با حضور دکتر بیگلری مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه، مهندس امیری مدیر آمار و فناوری اطلاعات و راهبران این برنامه برگزار شد.

در این جلسه توجیهی که راهبران کلیه معاونت ها، دانشکده ها و شبکه های بهداشت و درمان حضور داشتند، در خصوص راه اندازی، مدیریت و ساماندهی تایمکس مرکزی در واحدهای تابعه بحث و تبادل نظر بعمل آمد و آموزشهای لازم ارائه شد.

دکتر بیگلری مشاور و رئیس دفتر ریاست دانشگاه در این جلسه گفت: رئیس دانشگاه بر راه اندازی سریع و دقیق تایمکس مرکزی بسیار تاکید دارند و باید به زودی در کلیه مراکز تابعه دانشگاه اجرا شود.

وی افزود: راه اندازی تایمکس مرکزی نتایج مثبتی به دنبال دارد که اثرات آن ظرف چند ماه آینده مشخص خواهد شد.

مهندس امیری مدیر آمار و فناوری اطلاعات نیز در  ادامه اظهار داشت: ایجاد وحدت رویه در تمامی واحدهای تابعه دانشگاه از مزایای مهم تایمکس مرکزی است.

امیری با اشاره به مدیریت دقیق این برنامه توسط راهبران گفت: در تایمکس مرکزی ورود و خروج کلیه پرسنل و دانشجویان به صورت یکپارچه صورت می گیرد و هر شخص می تواند با ثبت کد ملی خود مرخصی ها و ساعات ورود و خروج خود را به راحتی رویت نماید.