رصد زیرساخت های بهداشتی و درمانی پایانه مرزی خسروی در روز عید قربان

مهندس نجفی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری که وی را مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع همراهی ‌می‌کرد، صبح روز پنجشنبه مصادف با عید سعید قربان از زیرساخت های بهداشتی و درمانی پایانه مرزی خسروی بازدید کرد.

در این بازدید پروژه خیر ساز قرارگاه عملیاتی اورژانس پیش بیمارستانی، درمانی و خدمات سلامت و دیگر زیرساخت های حوزه سلامت در مرز خسروی مورد بررسی قرار گرفت و مهندس نجفی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ضمن اعلام رضایت از پیشرفت ساخت این پروژه مهم، از زحمات دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این خصوص تقدیر کرد.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به عنوان متولی سلامت استان، تمام توان خود را در جهت خدمت رسانی مطلوب به زائران در راهپیمایی عظیم اربعین حسینی به کار گرفته و در این راستا تمهیداتی به منظور آماده سازی زیرساخت های بهداشتی و درمانی مسیر تردد زائران ابا عبدالله الحسین(ع)، خصوصا در مرز خسروی در نظر گرفته است.

گفتنی است در این بازدید دکتر آزادی رئیس شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین و مهندس احمدی مدیر منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه نیز حضور داشتند.