بازدید کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از پروژه های عمرانی اسلام آباد غرب

مهندس پورتقی و مهندس مهدی زاده کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به همراه مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع و مدیران بودجه و منابع فیزیکی و نظارت بر طرح های عمرانی، پروژه های اورژانس جدید و کلینیک تخصصی بیمارستان امام خمینی (ره) و مرکز‌خدمات جامع سلامت شهریار شهر اسلام آباد غرب را مورد بازدید و‌ ارزیابی قرار دادند.

اورژانس جدید بیمارستان امام خمینی (ره) این شهرستان در متراژ ۱۶۰۰ مترمربع احداث گردیده و ۲۷ تخت بستری دارد.

همچنین کلینیک ویژه این بیمارستان در سه طبقه و مساحت کلی ۲۰۸۰ متر مربع در حال ساخت می باشد و تا کنون ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

مرکز خدمات جامع سلامت شهریار شهر نیز با متراژ ۷۳۰ مترمربع در دو طبقه بنا گردیده و ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.