ایجاد اشتغال ۱۰۰۰ نفر در حوزه سلامت در سال ۱۴۰۲

کسب دستگاه برتر درحوزه کارآفرینی و اشتغال توسط دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای پنجمین سال متوالی

محمد رشیدی مسئول کارآفرینی و اشتغال دانشگاه اعلام کرد:بر اساس سند توسعه اشتغال استان، برای هر کدام از دستگاه های اجرایی استان برنامه و تعهدی در نظر گرفته شده
که مطابق آن دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه مکلف شد در سال ۱۴۰۲ اشتغال ۹۵۰ نفر را در حوزه سلامت محقق نماید.

رشیدی گفت: با همکاری و تلاش تمامی بخش های مختلف دانشگاه، از ابتدای سال تا کنون ۱۰۰۰ نفر در سامانه رصد اشتغال ثبت نام شده اند.

وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی موفق شد سه ماه قبل از پایان سال به این چشم انداز دست یابد و توانست برای پنجمین سال متوالی، عنوان دستگاه برتر اشتغال استان را کسب نماید و نقش موثری در اشتغالزایی استان ایفا نماید.

مسئول کارآفرینی و اشتغال اظهار داشت: این امر با همکاری واحدهای مختلف دانشگاه و فعالیت بیش از ۴۰ نفر از رابطین سامانه رصد اشتغال درحوزه های مربوطه دانشگاه میسر گردید، که جا دارد از زحمات و حمایت های دکتر محمدی رئیس دانشگاه، مهندس کریمی معاون توسعه مدیریت و منابع و سایر معاونین و مدیران ستادی و شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها تشکر و قدردانی نمایم.